Cart
Accessoires
Accessoires

Accessoires

filter
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 143

2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 143

2 3 4
per pagina

Een zeer groot aanbod van woonaccessoires vind je bij INHOUSE. De woonaccessoire maakt de finishing touch aan jouw interieur. Sierkussens, manden, schalen, dienbladen, lampen, schilderijen, bijzettafeltjes, kaarsen, vloerkleden en decoraties. Accessoires in uiteenlopende stijlen. Leuk om jouw buffetkast mee te vullen, een bijzettafeltje bij jouw leren fauteuil, een groot dienblad voor bij jouw hoekbank of luxe sierkussens in jouw bank.

Wat maakt een huis een plek om te wonen? Met meubels, woonspullen en een eigen woonstijl kom je al een heel eind. In de INHOUSE shop vind je veel verschillende artikelen die jou kunnen helpen om van jouw huis een thuis te maken.

Als je woonaccessoires door het hele huis neer zet, kan dit mooi staan, maar meestal komt het rommelig over. Dat is uiteraard jammer, want de decoraties hebben een belangrijke functie. De sfeer die accessoires meebrengen, werken vooral sterk als je er groepjes mee maakt.

Een aantal tips:

  • Probeer te experimenteren: kijk niet te veel wat hoort, maar kijk vooral wat je zelf mooi vindt.
  • Zorg voor een balans: Deze balans kun je vinden in de kleur, in de vorm of in de afmeting, maar dit wordt versterkt door een contrast.
  • Combineer oud met nieuw: als je nieuwe meubelen aanschaft, betekent dit niet automatisch ook nieuwe accessoires. Je kunt ook een sfeervol hoekje maken door oude en nieuwe woonaccessoires te combineren.
  • Zorg voor contrast: Deze tegenstelling kan zitten in het kleurgebruik, de combinatie van het oude en nieuwe of de combinatie van de materialen die naast elkaar staan.
  • Combineer met levend groen: een sfeerhoekje komt goed tot zijn recht met levende planten of bloemen. Wij houden van de natuur en gelukkig is de plant en de bloem weer terug van weggeweest.

 

MODERNE OF LANDELIJKE WOONACCESSOIRES?

Als je al langere tijd ergens woont, kan het gaan kriebelen om te verhuizen. Maar waarom zou je verhuizen als je ook weer verliefd op je eigen huis kunt worden? Bij INHOUSE vind je altijd woonspullen waarmee je zo een nieuwe sfeer in huis creëert en het lijkt alsof je toch in een ander huis woont.