Cart
Alesso bank

Alesso bank

Hoekbank Alesso

Ons model Alesso heeft een moderne uitstraling en kan in vele opstellingen geplaatst worden. Je hebt de keuze uit 2 armleuningen, 2 soorten zitcomfort (stevig en wat zachter), en bovendien bepaal je zelf of je de stiknaden in een mooie contrastkleur wenst of toch liever in de kleur van de stof.

  • • Afgebeelde opstelling is snel leverbaar
  • • Grijze hoekbank
  • • Met koudschuim zitting
  • • Elektrische relaxfunctie

 

We hebben een uitgebreide stofkeuze voor je beschikbaar, allereerst is er de keuze uit ons INHOUSE stofconcept; deze stoffen kun je op vrijwel alle meubelen uit onze collectie toepassen. Daarnaast is er voor dit model nog een aanvullende stofbundel beschikbaar. Zo heb je keuze te over om jouw ideale bank te laten maken. De bank wordt voor jou speciaal op maat gemaakt. Als eerste bepaal je jouw ideale opstelling. Vervolgens kies je de stof of microleder wat het beste bij je interieur past. De stiknaden zijn verkrijgbaar in een contrastkleur of in de kleur van de stof. Vervolgens bepaal je het zitcomfort, dit is mogelijk in stevig of wat comfortabeler. Ten slotte kies je de poot. Je hebt de keuze uit verchroomd metaal of uit beukenhout in 3 kleuren (zwart, koloniaal of naturel).

Bank Alesso zelf samenstellen

De elektrische relaxfuncties en de verstelbare hoofdsteunen geven de bank extra comfort, de relaxfuncties kun je laten uitvoeren naast een armleuning. Als je de bank vrijstaand wenst te plaatsen raden wij aan te kiezen voor een accu per relaxfunctie. Hierdoor is het niet nodig om continue een kabel aan je bank te hebben; je kunt de accu gewoon enkele malen per jaar opladen om de relaxfunctie(s) te bedienen.

Laat je adviseren door ons deskundig verkoopteam. Het is tevens mogelijk de garantie uit te breiden tot 5 jaar. Hierbij ben je verzekerd van een zorgeloos gebruik en een service aan huis.

Alesso zitbank, de mogelijkheden

het INTERIEUR van de Alesso

Materiaalsoort Romp: Hardhout,meubelplaat en multiplex
Materiaalsoort Zit:
Zitcomfort Stevig: Platte nosagveren, Koudschuim HR35-38kg/m3, contactschuim 23 kg/m3, viscose 150 g/m2
Zitcomfort Comfort: Bolle nosagveren, Koudschuim HR35-38kg/m3, contactschuim 23 kg/m3, viscose 150 g/m2
Materiaalsoort Rug: Polyetherschuim VP 25 kg/m3, viscose 150 g/m2

Het EXTERIEUR van de Alesso

Bekleding: Stof
Mogelijkheden: Zie INHOUSE stofcollectie en/of eigen stoffencollectie leverancier

De POTEN van de Alesso

Pootmateriaal: Metaal of beukenhout
Kleurmogelijkheden Metaal: Chroom
Kleurmogelijkheden Hout: Zwart, koloniaal of naturel

Alesso hoekbank snel in huis

We hebben onze favoriete banken voor jou op voorraad gezet! Nadat je de order in onze winkels of via onze webshop hebt ingegeven neemt ons transportbedrijf binnen een werkdag contact met je op om een leveringsafspraak met je te maken.

De bank wordt door twee deskundige vakmensen afgeleverd, netjes geplaatst, zorgvuldig uitgepakt, en indien nodig worden de relaxfuncties aangesloten. Uiteraard worden de verpakkingsmaterialen mee terug genomen.

Hierboven vind je het ook de Alesso bank die je via Express Delivery kunt bestellen. Indien je toch liever een andere opstelling of kleur wenst wordt je bestelling met een reguliere levertijd aangeboden.

 

 

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.