Cart

Barkrukken & barstoelen

filter
Aflopend sorteren

1 Item

2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

1 Item

2 3 4
per pagina

Barkrukken en barstoelen: zitten op hoog niveau

 

Stoelen in alle woonstijlen

Met een paar barkrukken of barstoelen creëer je binnen no-time een sfeervolle bar aan je kookeiland. Als de een kookt, schuift de ander gezellig aan. Of misschien ontbijt je wel met je gezin aan de bar? De krukken en stoelen staan ook prachtig aan een hoge bartafel en zorgen dat je comfortabel kunt zitten.

Van zachte ribstoffen tot stoer Buffalo leer

Je wilt natuurlijk dat jouw barstoelen of barkrukken passen bij je interieur. Daarvoor zoek je naar de juiste kleurtinten en de mooiste materialen. Qua kleuren kun je alle kanten op: van antracietgrijs tot cognac. Kom de kleuren en materialen in het echt bewonderen in een van onze 30 winkels.

Persoonlijk maatwerk: barkrukken en -stoelen

Veel meubels uit onze collectie kun je naar eigen smaak samenstellen, dit geldt ook voor onze barkrukken en barstoelen. Zo ontwerp je als het ware je eigen meubels. Bij persoonlijk maatwerk voor onze barkrukken en -stoelen kun je denken aan:
• Keuze uit meerdere stof- en leersoorten
• Het aanpassen van de zithoogte: onze barkrukken en barstoelen zijn veelal verkrijgbaar in zithoogte 65 en 80 cm. Handig als je langere benen hebt!
• Het stiksel kiezen dat jij mooi vindt: vierkant, met 3 stroken, met 4 stroken of omkaderd als een ‘enveloppe’
• Poten in vergrijsd metaal patiné, zwart metaal of champagnekleur Onze interieuradviseurs vertellen je graag wat er nog meer mogelijk is. Vraag ernaar in een van onze 30 woonwinkels.

Gratis interieuradvies: de juiste keuzes voor je interieur

Kun je niet kiezen tussen onze barkrukken of twijfel je over de juiste indeling van je woonkeuken? Onze interieurstylisten staan voor je klaar. Ze kunnen je helpen met een interieuradvies voor je woon- of eetkamer, maar ook de juiste kleuren, materialen en uitvoeringen van je meubels. In een interieuradvies hebben ze aandacht voor je persoonlijke situatie en ontvang je een op maat gemaakt plan. Lees meer over een interieuradvies.

Kom langs in onze 30 woonwinkels door heel NL

Heb je een mooie barkruk of barstoel in onze webshop gezien? Kom langs in een van onze ruim 30 woonwinkels, we hebben meubelzaken door het hele land. Test het zitcomfort, voel de mooie bekleding en bekijk de poten in verschillende kleuren. Onze interieuradviseurs helpen je graag met jouw zoektocht naar de mooiste meubels.