0 items
€ 0,-
Opbergtips

De woonkamer kan vaak al snel rommelig worden door bijvoorbeeld het opstapelen van de post. Maar ook door alle leuke accessoires, souvenirs van vakanties etc. Door al deze verschillende aspecten kan de ruimte al gauw overvol zijn.

Meer daglicht en ruimte in huis!

Heb jij ook graag zoveel mogelijk licht in huis? Dat is niet voor niets! Licht geeft energie en dit zorgt voor een ruimtelijk effect. Nu het voorjaar weer voor de deur staat is het sowieso weer makkelijker om veel licht in huis te hebben.

Zwitserse kaasfondue

De Zwitserse kaasfondue is werkelijk te makkelijk voor woorden maar een feest op tafel. Het recept voor een uitnodigende tafel voor onverwachte gasten. Een echte Zwitserse kaasfondue komt niet uit een pakje fonduekaas, maar maak je zelf van Gruyère en Emmentaler.

Wordt zen in je woonkamer!

Thuiskomen naar een lange dag werken, of van een drukke dag met vrienden of familie is het heerlijk als je ook helemaal zen kunt worden. Iedereen heeft andere behoeftes als ze thuis komen, om helemaal zen te worden. Waar heb jij behoefte aan?

Chocolademousse

De koning van de toetjes is voor mij deze luchtige chocolademousse. Hij is fluweelzacht, romig en luchtig; precies zoals het hoort!

Bijzondere bijzettafels

Ben jij op zoek naar een salontafel die net even anders is? Dan hebben we hier een paar bijzondere salontafels voor je uitgelicht.

Mix & Match

Ga je verhuizen, verbouwen of ben je een make-over van plan? Het kiezen van een woonstijl kan een grote uitdaging zijn. Tijdens het maken van de keuzes over hoe jouw huis eruit moet komen te zien kunnen veel vragen bij je opkomen.

Plaattaart Spinazie

Spinazie is erg gezond. Deze groente zorgt namelijk voor sterkere botten (beter dan zuivel), een gezond hart en de de opbouw van spieren. Daarnaast verbetert deze extreem gezonde bladgroente je gezichtsvermogen.

Kruit & Kramer

Vandaag geven we het woord aan de firma Kruit & Kramer, een familiebedrijf uit Groningen met jarenlange ervaring in wonen en tevens dealer van IN.HOUSE. Kruit & Kramer is 1913 gestart met een ijzerwarenwinkel en huishoudartikelen aan het Schoolpad in Musselkanaal. Kruit & Kramer al meer dan 100 jaar een betrouwbare specialist in wonen en slapen.

Pannenkoeken

Sinds 2007 vieren we in Nederland Nationale Pannenkoekdag. Wist je dat 89% van de Nederlanders de voorkeur geeft aan een zelfgebakken pannenkoek? En 81% van de Nederlanders eet hun pannenkoek het liefst met stroop, 68% met poedersuiker en 56% met spek.