0 items
€ 0,-

Perfect gedekte tafel

Nu kerst steeds dichterbij komt, en je huis waarschijnlijk al (bijna) helemaal versierd is, hoef je qua kerstdecoratie nog maar over één ding echt na te denken: het decoreren van de kersttafel! Of het nu voor een kerstontbijt, kerstlunch of kerstdiner is, een mooi gedekte tafel met kerst geeft zoveel extra kerstsfeer. Daarom helpen wij je graag met onderstaande tips.

Ossenhaas

Een echt pronkstuk voor de feestdagen!

Voorkom inbraak

In deze donkere wintermaanden hoor je weer vaker van inbraken. Woninginbraak kan een grote impact hebben op jouw gevoel van veiligheid. Helaas komt woninginbraak regelmatig voor. De politie doet er veel aan om inbrekers op te pakken. Zelf kun je er met verschillende maatregelen treffen om de inbrekers buiten de deur te houden deze winter!

Kerstdecoratie maken

DIY 1: Krijtverf Kerstbal

Als we het over kerstversiering hebben dan mogen kerstballen natuurlijk niet ontbreken. Ben jij een beetje uitgekeken op jouw kerstballen en wil je dit jaar iets aparts doen? Verf of spuit dan oude kerstballen met krijtverf. Dit geeft een mooi mat resultaat en met krijt kun je er zelf de mooiste versieringen op tekenen. Kerstballen hoef je niet per se in de boom te hangen. Het is ook leuk om de tafel ermee te versieren of aan wat takken in een grote vaas te hangen.

Pompoenrisotto

Eend is rijk van smaak en zorgt voor een luxe touch!

Stoere lampen

Lampen en verlichting zijn belangrijke elementen in een inrichting. Ze verlichten een ruimte niet alleen, maar beïnvloeden de hele sfeer. Iedereen heeft zijn persoonlijke voorkeuren. Donker, helder, verstrooid of gebundeld, zwak of juist krachtig. Elk interieur vraagt om zijn eigen licht. Wij gaan het hieronder hebben over lampen met een stoere uitstraling.

Aan tafel voor een spelletje

Kinderen zijn er dol op en ook bij volwassenen komt er een flinke dosis winnaarsmentaliteit naar boven als het gaat om spelletjes. Daarom zijn spelletjes bij uitstek het perfecte tijdverdrijf voor het hele gezin. Tijd om aan tafel te gaan! En nu niet om samen te eten dus. Ook een vloerkleed leent zich perfect om die gezelschapsspellen op te spelen. Doe je mee?

Hazenrugfilet met zuurkool

Als het wildseizoen eenmaal is begonnen, moet je er ook goed van genieten!

Kleur in je interieur

Waarom kan de een prima functioneren in een woonkamer met knalrode muren en wordt de ander gillend gek? Het antwoord ligt in de kleurenpsychologie. Tijd voor kleur in je interieur!