0 items
€ 0,-

Recept: Warme Choco

19-02-2018 11:31

Recepten
Warme chocolademelk

Na een winterwandeling lekker warm binnen met een mok chocolademelk: we houden van de winter!

Kleur van het jaar 2018

Ontdek hoe Heart Wood, de Flexa Kleur van het Jaar 2018, elke kamer in huis een uitnodigende uitstraling kan geven.

Voornemens voor het jaar 2018

Vol goede voornemens zijn we het nieuwe jaar ingegaan. Ben jij net als de meeste mensen in Nederland ook alweer je goede voornemens vergeten? Dit komt waarschijnlijk omdat je nieuwe voornemen niet helemaal realistisch was, of toch iets te enthousiast.

Inspiratie voor een warm en minimalistisch interieur

Het draait om de kunst van het weglaten; hoe minimalistischer, hoe beter. Houd de basis rustig en laat simplistische designs de boventoon voeren. In dit artikel vind je inspiratie voor een warm en minimalistisch interieur.

Vintage met Modern

Vintage kan worden omschreven als ‘mooi ouderwets’. Vintage meubelen en woonaccessoires hebben retro-elementen uit de jaren 30 tot en met 80 van de vorige eeuw. Ieder vintage product kent een uniek verhaal, door zijn krassen, deuken, slijtplekken, doorleefd, gerecycled uiterlijk of door afgebladerde verflagen. Geen enkel vintage artikel is hetzelfde. De vintage look is creatief en gedurfd. In dit artikel laten we je zien dat vintage en modern heel goed samen gaan.

Robert Meeks

Vandaag geven we het woord aan Robert Meeks, eigenaar van Meeks Meubelen in Vorden en Ruurlo. Vanaf 1978 werkte hij mee en inmiddels is hij eigenaar van Meek's meubelen in Vorden en Ruurlo.

3x lampen boven de eettafel

Lampen zijn sfeermakers in huis. Onze leuke lampjes laten je woon- of slaapkamer stralen. Met een nieuwe lamp kun je ook makkelijk en snel je huis restylen. In dit artikel helpen wij je een eindje op weg om sfeervol de donkere dagen in te gaan.

Gemakkelijke tips om je woonkamer een opknapbeurt te geven

Je wilt je woonkamer een opknapbeurt geven, maar je wilt er ook weer niet te veel geld aan uit geven. Dat kan, hieronder vind je een aantal tips waarmee je jouw woonkamer makkelijk en snel en opknapbeurt kunt geven. En het hoeft niet veel geld te kosten!

Vloerkleden en karpetten

Vloerkleden gaan steeds een belangrijkere rol spelen in het interieur. Met een vloerkleed verbindt je de meubels met elkaar en creëer je rust. Voor elk interieur is er wel een passend exemplaar. In dit artikel vind je inspiratie voor vloerkleden en karpetten, geef sfeer aan je interieur.

Het design bankstel voor iedere woonkamer

Ben je op zoek naar een nieuw bankstel voor je woonkamer? Dan is dit de ideale blog om inspiratie op te doen voor deze aankoop. De gedachten dat je een nieuwe bank gaat kiezen waarmee je natuurlijk van plan bent tientallen jaren door te brengen, kan ervoor zorgen dat je gaat twijfelen over het maken van een keuze.