0 items
€ 0,-
Sfeer in huis!!

Woonaccessoires zijn de finishing touch van je interieur. Zo breng je sfeer en persoonlijkheid aan in je huis. We geven je een aantal tips om je accessoires het beste tot hun recht te laten komen!

Landelijke hoekbanken

Maak van je interieur een bijzonder stijlvol geheel met de landelijke bank. Landelijke banken zijn er in verschillende soorten, maten en stijlen. Zo kun je kiezen voor een stoer leren bankstel met knopen in de zit en rug of juist voor een stoffen bank met losse kussens voor een nonchalante stijl in de woonkamer. Een interieur met een rustieke uitstraling kun je op verschillende manieren realiseren. De juiste meubels voor het inrichten van de woonkamer, die vind je in de collectie van IN.HOUSE.

Groen, groener, groenst!

De zomer is in volle gang en we genieten volop van al het groen om ons heen. Heb je geen tuin of balkon waar je heerlijk kunt ontspannen in het buitenleven? Haal dan groen in huis! Met de juiste meubelen - en planten - versterk je het effect en creëer je heel snel een oase van rust in je interieur.

3 tips voor een vintage interieur!

Bij een vintage interieur denken sommige mensen aan een huis vol oude rommel, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn als je het goed doet. Een verzameling van de tofste items met misschien zelfs een persoonlijk verhaal, brengt sfeer en karakter aan je interieur.

Een kleine woonkamer groter laten lijken, hoe doe je dat?!

Hoe kan het dat een kleine woonkamer bij de buren een stuk groter lijkt terwijl de oppervlakte toch echt hetzelfde is? De inrichting kan de ruimte maken of kraken. Hier zijn een aantal tips om een kleine woonkamer groter te laten lijken.

Watermeloensalade

Lang leve de watermeloen. Want de watermeloen is eigenlijk barbecue, tap, theepot, auto, konijn, zeemeermin en vaas bloemen in één. Tenminste, in de ogen van creatieve watermeloenhouwers. Jij dus! Zeg nou zelf. Wat moet je anders doen op Watermeloendag? Nou lekker opeten.

3x inspiratie voor een frisse woonkamer!

De zomer is weer in het land! Dat betekent meer licht en langere dagen. De perfecte tijd dus om je interieur een fijne opkikker te geven. Hoe je dat doet? Heel simpel; volg gewoon ons voorbeeld. Na het lezen van deze inspiratie voor een frisse woonkamer, barst je weer van de ideeën.

2x lasange

Een laagje pasta, een laagje tomatensaus, een berg mozzarella en nog een keertje. En dan een hele grote berg kaas bovenop, die lekker knapperig wordt in de oven… jaaa, die kennen we nu wel. Lasagnedag is een goeie gelegenheid het vertrouwde recept eens over een andere boeg te gooien.

Wonen in z'n puurste vorm!

De zon durft zich steeds vaker te laten zien en dat betekent maar één ding: we gaan weer met z’n allen naar buiten. Tuinen worden summer proof gemaakt en terrasjes zijn weer dichtbevolkt. Maar het meest populair is toch wel een gezellige boswandeling met het hele gezin. Even de natuur in! Toch kun je eigenlijk het hele jaar door genieten van een beetje natuur in huis. Gewoon, met houten meubels.

cognacje!

Dat retro terug is, daar hebben we het in een eerdere blog al over gehad. Een mooi gevolg van deze trend is de kleur cognac. Een borrel na een drukke dag is al lekker, maar zittend op een mooie cognac kleurige leren bank is dat extra genieten.