0 items
€ 0,-
Scandinavische meubelen

Less is more bij Scandinavisch wonen. De stijl kenmerkt zich door eenvoud, rust, minimalisme en functionaliteit. De basis voor inrichtingen in de woontrend Scandinavisch rust op neutrale kleuren. Witte muren en vloeren worden gecombineerd met koele kleuren en grijstinten. Zoals de naam al aangeeft komt deze woonstijl uit het noorden. Lees hier alles over deze trend.

Denise Smit

Vandaag geven we het woord aan onze gastblogger Denise Smit. Denise is de interieurstyliste bij Woonrijk Langedijk. Naast het stylen van de winkel verzorgt Denise ook de workshop Kleur & Interieurstyling. Benieuwd naar deze blog? Klik snel verder om deze te lezen.

Anjo Schuil

Vandaag geven we het woord aan Anjo Schuil, bedrijfsleider van Woonrijk Langedijk. Hij voert de dagelijkse leiding van één van de mooiste en meest toonaangevende woonwarenhuizen van Noord-Holland. Bij Woonrijk Langedijk kun je terecht voor alle woonstijlen onder één dak!

Gezien bij VT Wonen

Met enthousiasme en creativiteit zorgen we ervoor dat alle woonwinkels van IN.HOUSE tot in de puntjes verzorgd en gestyled zijn. Dan moeten we natuurlijk ook naar de trends kijken. Zo was een deel van onze collectie terug te vinden op VT Wonen. Lees hier over 6x lekker zitten!

Jurek Verouden

Vandaag geven we het woord aan Jurek Verouden, eigenaar van Verouden Wonen & Slapen. Hij voert de dagelijkse leiding is inmiddels de derde generatie. Jurek neemt je mee in de geschiedenis van Verouden Wonen & Slapen. Hoe zijn ze begonnen en ontwikkeld tot wat ze nu zijn.

Haal de zomer in huis

De vogels fluiten, het zonnetje schijnt, buiten is het heerlijk warm en het wordt later donker: de zomer is begonnen! Je kunt de zomer op heel veel verschillende manieren in huis halen. Nog inspiratie nodig?

Trend Nature

Hoe heerlijk is het om voor het eerst in lange tijd weer even buiten te zitten op je terras of balkon en te genieten van dat eerste bleke voorjaarszonnetje. Je krijgt meteen inspiratie om ook je interieur een frisse draai te geven. Dus gooi lekker de ramen open en ga aan de slag met de natuurlijk wonen trend. Lees hier alles over binnen natuurlijk wonen.

Lenneke Kuijken

Vandaag geven we het woord aan Lenneke Kuijken. Lenneke is de huisstylisten van IN.HOUSE. Zij houdt zich voor IN.HOUSE bezig met de inrichting van de winkels & studio’s, zodat alles er tiptop uit komt te zien. Klik snel verder om de blog van Lenneke te lezen over de design week in Milaan.

Guido de Wit

Deze keer is gastblogger Guido de Wit aan het woord. Guido werkt als interieurstylist bij Hartog Woongroep. Met zijn enthousiasme en creativiteit zorgt hij ervoor dat alle zeven winkels van de woongroep tot in de puntjes verzorgd en gestyled zijn. Binnen Hartog Woongroep is de IN.HOUSE collectie te bewonderen bij Hartog Wonen in Sliedrecht en Utrecht.

Stephanie Dijst

Graag stellen we aan je voor onze gastblogger Stephanie Dijst.  Stephanie is de woonstylist van Practica Wonen Almere. Hier neemt ze je mee in de wereld van de woonstylisten. Iedere blogger heeft zo zijn eigen kijk op interieur en kan zo iets heel persoonlijks toevoegen. Klik snel verder om de blog van Stephanie te lezen over de kleur groen.