0 items
€ 0,-
Verlichting in de woonkamer

Hoewel we nog van een prachtige nazomer genieten, worden de dagen inmiddels toch echt korter. ’s Ochtends wordt het later licht en in de avond wordt het vroeger donker: dus ja, de lampen gaan weer aan! Hoogste tijd om eens naar de verlichting in huis te kijken. Om een ruimte goed te verlichten zijn er verschillende lampen nodig. Het lichtpan kun je het beste opbouwen met basisverlichting en functionele verlichting.

Paddenstoelen ravioli

Super makkelijk recept voor hele lekkere ravioli met paddenstoelenvulling!

Recept: Snert

15-10-2018 10:00

Recepten
Snert

Koude dag? Dat vraagt om snert! Gloeiend heet én met worst is-ie het allerlekkerst!

Salontafels

De salontafel is in veel gevallen het middelpunt van de woonkamer. Salontafels zorgen ervoor dat je in je woonkamer alles binnen handbereik hebt, erg praktisch dus! Denk bijvoorbeeld aan een lekkere kop koffie die je graag bij de hand hebt als je lekker op die relaxte stoel of bank zit. Het is dan handig als dit even weg kunt zetten op je salontafel.

Huis laten leven

Woonaccessoires zijn de finishing touch van je interieur. Zo breng je sfeer en persoonlijkheid aan in huis. Dit zijn de musthaves van deze winter!

Retro interieur

In een tijd van technologische en sociale ontwikkelingen is het helemaal niet vreemd dat men terug wil naar de dagen van vroeger. Toen je nog geen nutteloze zorgen had als het aantal likes op een Facebook- of Instagram post. Toen je nog eens op visite ging bij je oma en met haar een potje scrabble speelde.

Soorten verlichting

Elke lamp in huis heeft zijn eigen functie. De één zorgt ervoor dat je een boek kunt lezen, de andere zorgt voor een gezellige sfeer in de woonkamer. Hou bij de aankoop van je lampen rekening met de verschillende functies. Zo is er basisverlichting, sfeerverlichting, functionele verlichting, accentverlichting en decoratieve verlichting. Op deze pagina lees je wat het verschil is tussen deze soorten verlichting en welke lampen je hierbij kunt gebruiken.

Rodekoolstoof

Onder de smeuïge laag aardappelpuree wacht je een zoet-kruidige verrassing met pruimen, kip en kool!

Tips kleine kamer

Heb jij in huis ook een kamer(s) waarvan je zou willen dat deze wat groter was? Niet iedereen heeft een huis die we voor onze fotoshoots gebruiken met zeeën van ruimte. Maar treur niet, we hebben wel tips om je kamer ruimer te laten lijken! Zo geniet jij binnenkort van je kamer die prachtig ruim oogt.