0 items
€ 0,-

Nagenoeg elk interieur heeft wel een zitbank in de woonkamer, dus waarom niet kiezen voor een multifunctionele bank? Een zitbank met opbergruimte heeft veel voordelen en kan een ideaal alternatief zijn voor een gewone bank. 

Stoer en robuust zijn twee kernwoorden die perfect passen bij een industrieel interieur. Bij een industriële inrichting gaat het vooral om materialen, zoals staal, metaal en beton. Maar ook hout en leer zie je vaak terugkomen. 

Veel mensen kiezen voor een hoekbank in plaats van een gewone 2- of 3-zitsbank en dat heeft een reden. Een hoekbank heeft namelijk een aantal voordelen ten opzichte van een gewone bank. Wij zetten 10 voordelen voor je op een rijtje.

Een leren fauteuil is een tijdloos meubelstuk dat al sinds jaar en dag niet meer weg te denken is uit menig woonkamer. Waar de leren fauteuil een tijdje een wat suffer imago had, is deze sinds enkele jaren weer helemaal "on trend" en kun je weer heerlijk relaxen in je zithoek. Wij vertellen je vandaag hoe je deze trendy fauteuil toepast in jouw woonkamer.

Tijd om een nieuwe bank aan te schaffen? Waarom niet eens voor een blauwe bank kiezen? Blauw is een rustige kleur die goed te combineren is met veel interieurstijlen. Mocht je nog enige twijfels hebben over een blauwe bank, dan trekken we je met dit artikel graag over de streep.

Trend van dit moment: kleurrijke banken

De industriële look in huis leent zich uitstekend voor combinaties met andere stijlen. Met name vintage elementen passen perfect bij het robuuste uiterlijk van een industrieel interieur. We geven je een aantal voorbeelden en vertellen je hoe je zelf zo'n industrieel vintage interieur creëert in huis.

Trend van dit moment: kleurrijke banken

Wist je dat je bij IN.HOUSE ook hele leuke wanddecoratie kunt kopen. Hiermee kun de woonkamer of eetkamer mee opvrolijken maar je kunt dit natuurlijk ook ophangen in de slaapkamer of in de babykamer. Want ook in de slaapkamer wil je natuurlijk iets leuks doen met de kale muren. Iets moois aan de wand kan veel sfeer geven en maakt een ruimte echt af. Ben je er nog niet helemaal uit? Wij geven je vandaag een aantal voorbeelden voor wanddecoratie in de slaapkamer. Want het slaapt toch nét wat lekkerder in een smaakvol ingerichte slaapkamer.

Trend van dit moment: kleurrijke banken

De ronde eettafel is een blijvende trend in het interieur. Helemaal terecht wat ons betreft, want de ronde tafel heeft een heleboel voordelen. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Lees dan zeker verder, want vandaag geven we je 5 redenen waarom ook jij voor een ronde eettafel zou moeten gaan.

Trend van dit moment: kleurrijke banken

De eethoek is een belangrijke plek in huis, welke één van de basisonderdelen van je interieur is. Het is dus verstandig om goed over de indeling van je eethoek na te denken als je je huis gaat inrichten. De vorm, materialen en kleur van je tafel en stoelen kunnen veel invloed hebben op je gehele inte-rieurplan. In dit artikel lees je onze beste tips voor het inrichten van je eethoek

Trend van dit moment: kleurrijke banken

Waar we tot voor kort vooral banken in neutrale kleuren in het interieur zagen, is er de laatste tijd een trend gaande met juist opvallende gekleurde banken. De grijze bank die lange tijd een musthave was, is niet langer een vanzelfsprekende keuze bij de inrichting van je woonkamer. Ben jij al klaar voor een gele of misschien wel knalroze exemplaar?