0 items
€ 0,-
Behind the scenes; op locatie!

Vandaag geven we het woord aan Pauline Hanen, Retail Manager bij de Internationale Meubel Groep. Pauline is verantwoordelijk voor de merken IN.HOUSE, House of Dutchz en Comfort Suite. Vandaag is zij samen met een heel team in Velp op locatie voor een nieuwe fotoshoot voor IN.HOUSE. Lees snel verder over deze dag!

Dat zit als gegoten!

Dat goede eetkamerstoelen geen overbodige luxe zijn, dat weten we eigenlijk allemaal wel. Tenzij je natuurlijk niet aan de eettafel je diner opeet. Maar als je van uitgebreid tafelen houdt, dan is het wel prettig om comfortabel te zitten. En gelukkig weten we daar bij IN.HOUSE alles van.

3 tips voor een opgeruimd lentefris huis!

Het is zover! Je hebt de welbekende kriebels te pakken. De grote voorjaarsschoonmaak komt eraan. Het liefst wil je zo snel mogelijk het hele huis overhoophalen. Om daarna alles weer lekker te organiseren. Maar voor je begint? Neem even de tijd om onze tips te lezen. Dan weet je zeker dat je een opgeruimd lentefris huis krijgt.

Smokey's golden ribs

De hoofdrolspeler in de saus voor deze golden ribs is de goudbes, ook bekend als physal is en vaak verketterd tot decoratie bij je dessert. Onterecht! Want deze uit de Zuid-Amerikaanse Andes afkomstige smaak -bommetjes zijn geweldig om een saus van te maken die met zijn lichtzure citrussmaak geweldig past bij spareribs. Een leuk recept voor als je verzot bent op het betere kluifwerk, maar toe bent aan meer variatie.

5 zonnige fauteuils... om de lentezon in op te vangen!

Jawel hoor, het is weer zover. De eerste zonnestralen piepen steeds iets verder tussen die dikke wolken door. Iedereen weet wat dat betekent: de lente komt eraan! De dagen worden langer en zeker zo belangrijk: warmer

Jamie Oliver: hamburger

Amerikaanse burgers, Italiaanse burgers. Hamburgers eten we overal. Grill 'm op de barbecue of in de pan. Probeer eens het recept van Jamie Oliver.

Opbergtips

De woonkamer kan vaak al snel rommelig worden door bijvoorbeeld het opstapelen van de post. Maar ook door alle leuke accessoires, souvenirs van vakanties etc. Door al deze verschillende aspecten kan de ruimte al gauw overvol zijn.

Meer daglicht en ruimte in huis!

Heb jij ook graag zoveel mogelijk licht in huis? Dat is niet voor niets! Licht geeft energie en dit zorgt voor een ruimtelijk effect. Nu het voorjaar weer voor de deur staat is het sowieso weer makkelijker om veel licht in huis te hebben.

Zwitserse kaasfondue

De Zwitserse kaasfondue is werkelijk te makkelijk voor woorden maar een feest op tafel. Het recept voor een uitnodigende tafel voor onverwachte gasten. Een echte Zwitserse kaasfondue komt niet uit een pakje fonduekaas, maar maak je zelf van Gruyère en Emmentaler.

Wordt zen in je woonkamer!

Thuiskomen naar een lange dag werken, of van een drukke dag met vrienden of familie is het heerlijk als je ook helemaal zen kunt worden. Iedereen heeft andere behoeftes als ze thuis komen, om helemaal zen te worden. Waar heb jij behoefte aan?