0 items
€ 0,-

Hanglampen: perfect voor elke ruimte

Verlichting in huis is enerzijds functioneel en anderzijds zorgt het ook voor een flink portie sfeer in huis. De hanglamp zie je het meest boven de eettafel, maar ook in andere ruimtes komt deze lamp perfect tot zijn recht. Denk dan bijvoorbeeld aan de hal, slaapkamer of woonkamer.

Inspiratie voor de vitrinekast

Vitrinekasten, ze zijn er in allerlei vormen en maten. Van lang en smal tot groots met meerdere glazen deuren: voor ieder huis is er wel een geschikt exemplaar. Vooraf is het goed om te bepalen voor welk doel je de kast wilt gebruiken: ben je op zoek naar functionele opbergruimte of wil je de kast vooral gebruiken voor het creëren van een mooie styling?

Sierkussens op de bank: hoeveel heb jij er?

Voor een vrouw zijn sierkussen net als schoenen; je kunt er niet genoeg van hebben! Voor op de bank, het bed of een stoel. Je fleurt er elke ruimte in huis mee op. Vooral de bank vraagt om één of meerdere sierkussen. Hoeveel exemplaren heb jij thuis op de bank liggen?

Industriële lamp als blikvanger in je interieur

Industriële lampen zijn te vinden in verschillende soorten, maten en kleuren. Maar toch hebben deze lampen wel iets gemeen met elkaar. De lampen zijn namelijk geïnspireerd op de fabriekslampen van vroeger. Deze oude fabriekslampen waren groot, stoer en robuust.

Woonkamer strak inrichten

Heb jij in je interieur een mooie blikvanger staan? Maar komt deze niet helemaal tot zijn recht in de ruimte? Wij geven je een aantal handige tips voor het inrichten van een strakke woonkamer waarbij alles goed tot zijn recht komen.

Tips voor het onderhouden van een houten tafel

Je houten meubel staat dan eindelijk als pronkstuk in je kamer. Dat wil je natuurlijk graag zo houden. Om een houten eettafel in de beste conditie te houden, moet je er wel wat voor doen. Er is namelijk onderhoud nodig als je er lange tijd plezier aan wilt beleven. Wij geven je in deze blog een aantal tips om zolang mogelijk te kunnen genieten van je houten meubelen.

Geef je woonkamer een make-over

De feestdagen zijn weer voorbij en je hebt de kerstboom waarschijnlijk de deur al uit. Buiten is het koud en je wilt weer lekker op de bank kruipen met een heerlijk warm plaid. Maar het is misschien ook wel tijd om eens kritisch te kijken naar het interieur van je woonkamer.

Supersnelle visstoof

Zachte kabeljauw met groenten en kruiden: in een kwartier zit jij in de Provence!

Lifehacks voor het schoonmaken in huis

Schoonmaken is vast niet één van je favoriete bezigheden. Zeker niet na een drukke werkweek of als het buiten 25 graden is. Gelukkig zijn er een aantal lifehacks te vinden, die het schoonmaken makkelijker en soms zelfs leuker maken. In deze blog delen we er een aantal met je.

Plaattaart met gegrilde groenten

De groenten zijn al gegrild, dus des te sneller zit jij aan tafel!