Aan tafel voor een spelletje

Kinderen zijn er dol op en ook bij volwassenen komt er een flinke dosis winnaarsmentaliteit naar boven als het gaat om spelletjes. Daarom zijn spelletjes bij uitstek het perfecte tijdverdrijf voor het hele gezin. Tijd om aan tafel te gaan! En nu niet om samen te eten dus. Ook een vloerkleed leent zich perfect om die gezelschapsspellen op te spelen. Doe je mee?

Vloerkleed: mooi en praktisch

Hoe groter het vloerkleed, hoe beter. Er is dan genoeg plaats voor het spel én voor het hele gezin! Bovendien kan iedereen zich op een vloerkleed vrij bewegen, wat bij sommige spellen heel erg handig is als je bijvoorbeeld iets uit moet beelden. En met wat extra kussens zit je op een vloerkleed meteen een stuk lekkerder. Daarnaast is een vloerkleed ook erg handig als speelkleed voor je koters. Deze is uiteraard een stuk warmer dan de koude vloer.

Kortom: een vloerkleed is niet alleen heel erg mooi, maar ook nog eens heel erg praktisch. Je slaat dus twee vliegen in één klap. Bij ons vind je vloerkleden in iedere stijl. Wil je een eyecatcher? Dan ga je voor een gekleurd vintage kleed. Wil je meer warmte in huis? Kies dan een wollig vloerkleed in een lichte kleur.Karpet 6182

Vloerkleed 6253

Karpet 6146

Vloerkleed 6194

Karpet By-Boo

Vloerkleed

Vloerkleed

Karpet

Glad tafelblad 

Soms slokt het drukke leven je wel eens op en ben je blij als je ’s avonds even een momentje hebt om op de bank te zitten. Dan is het fijn als je kinderen zichzelf kunnen vermaken met bijvoorbeeld een puzzel. Of misschien vind je het zelf wel fijn om te puzzelen. Essentieel voor het maken van een puzzel is een eettafel met glad oppervlak. Niets is zo vervelend als de stukjes niet goed in elkaar passen. Op een tafel met een glad tafelblad zul je daar geen last van hebben. En zo’n tafelblad is ook fijn als het gaat om kleuren van kleurplaten, het spelen van Kolonisten van Catan of een ouderwets potje Ganzenbord. 

Gardo eettafel

Eettafel Arton

Tafel Charly

Eettafel Captona

Nog een rondje

Is het spelen van bordspelletjes een wekelijkse bezigheid? Dan is de aanschaf van een ronde tafel een goede keuze. Je kunt het spel een stuk beter overzien en het verplaatsen van je pion gaat een stuk makkelijker. Bovendien is een ronde tafel ook een stuk gezelliger nadat het spel is uitgespeeld, iedereen kan elkaar aankijken en dat maakt de sfeer een stuk knusser. Bang dat een ronde tafel iets te klein is? Geen zorgen! In onze collectie vind je stijlvolle ronde tafels, die genoeg plaats bieden.

Eettafel Canarias

Eettafel Oria

Eettafel Gardo

Eettafel Lerona