Stoer en robuust zijn twee kernwoorden die perfect passen bij een industrieel interieur. Bij een industriële inrichting gaat het vooral om materialen, zoals staal, metaal en beton. Maar ook hout en leer zie je vaak terugkomen. In deze blog gaan we je alles vertellen over de juiste accessoires voor deze stijl. Ben je benieuwd? Lees vooral verder!

Voltia Sfeer

Metaal

Zoals ik al eerder zei zijn metalen meubels een must in een industrieel interieur. Door metalen meubels/accessoires toe te voegen creëer je een stoere uitstraling. Je kunt het zo groot aanpakken als je zelf wil, maar wil je het liever iets subtieler? Kies dan voor koperen vaasjes en mix deze met glazen en ijzeren vaasjes. Plaats deze op een groot plateau en kies voor verschillende kleuren en vormen. Voeg wat leuke takjes toe en zo heb je snel en gemakkelijk een industrieel hoekje gecreëerd!

Kortrijk

Spiegels

Spiegels zorgen ervoor dat een ruimte een open uitstraling krijgt. Doordat spiegels reflecteren oogt het ook lichter! Dat is extra fijn voor deze donkere dagen. ;-) Door een aantal kleine spiegels op de muur bij elkaar te hangen geeft dit een leuk en speels effect. Tip: combineer een aantal verschillende spiegels met elkaar! Kies dan voor verschillende materialen.

Bijzettafel

Creëer sfeer en warmte

Verlichting is erg belangrijk als het gaat om de sfeer in een huis. Industriële lampen zijn al een lange tijd erg populair. Dit zijn ook een echte eyecatchers! Wil je het toch iets anders aanpakken? Kies dan voor leuke metalen kaarsenhouders: hiermee creëer je op een subtiele manier wat meer sfeer en warmte in je interieur. In een industrieel interieur worden vaak koele tinten gebruikt, maar door kaarsen toe te voegen maak je het een stuk gezelliger en warmer!

Aap

Kussens

Door het mixen van verschillende materialen geef je je interieur een robuuste uitstraling. Kies voor leren kussens op de bank gecombineerd met zachte kussens. Leer geeft een stoer karakter aan je woning. Omdat er in een industrieel interieur vaak niet veel kleur wordt gebruikt is het leuk om warme tinten toe te voegen door middel van kussens en bijvoorbeeld een kleed.

Kussens