BIG SALE WEKEN bij IN.HOUSE

Heb je het al gezien? Het zijn weer Big Sale weken bij IN.HOUSE! Dit is hèt moment om je kans te pakken om nieuwe meubelen aan te schaffen voor een scherpe opruimingsprijs. Er zijn wel meer dan 30 winkels in Nederland die de IN.HOUSE collectie verkopen, en er is er vrijwel altijd één bij jou in de buurt.

Alle IN.HOUSE dealers zijn familie bedrijven die al meerdere generaties terug gaan. Zij hebben dan ook al jarenlange ervaring in de meubelbranche, en zijn ook altijd heel enthousiast als de nieuwe IN.HOUSE collectie gepresenteerd wordt. Om de nieuwe modellen zo snel mogelijk een plekje geven in de winkel is het wel nodig om plaats te maken, en afscheid te nemen van een aantal bestaande meubelen uit de collectie. Om deze reden organiseren zij ook nu weer een grote opruiming met korting tot wel 60% op showroom modellen.

Neem gerust een kijkje in onze winkels als je op zoek bent naar die mooie hoekbank die zo mooi bij jou in de kamer zou staan, of dat leuke kastje waar je al zo lang naar op zoek bent. Wie weet kan je een showroommodel vinden dat sterk is afgeprijsd, en precies aan jouw wensen voldoet, en kan je jouw interieur helemaal verfrissen met een paar nieuwe meubelen en woonaccessoires. Je hebt dan ineens een heel nieuwe kamer voor een heel scherpe prijs. Dan is het extra leuk shoppen in de winkels van IN.HOUSE!

Ben je nieuwsgierig naar onze aanbiedingen, kijk dan ook eens in onze SALE folder. Hierin hebben wij een aantal van onze afgeprijsde meubelen opgenomen, en zie je gelijk of er iets in staat wat mooi zou staan in jouw huis.