Cadeautips voor Moederdag

Ben je op zoek voor een Moederdag cadeau, maar weet je niet goed waar je naar moet zoeken? Geen paniek, IN.HOUSE heeft wat leuke interieur cadeaus voor je op een rijtje gezet. Met een leuk item voor het interieur van je moeder zit je namelijk altijd goed. Daar heeft ze écht iets aan!

Een bos bloemen of een reep chocolade zijn ook leuk, maar dat zijn tijdelijke dingen waar je uiteindelijk niet veel aan hebt, ook al is de boodschap lief en goed bedoeld. Ga liever voor een item in huis waar je moeder veel langer van kan genieten. Wij selecteerden alvast de leukste items die wij konden vinden.

Canvasdoek

Een foto op canvas is altijd goed. Door de structuur van het canvasdoek krijgt de foto een mooi, enigszins ruw, effect, waardoor je foto echt tot leven komt.

Cadeautips voor Moederdag

Wandrek Oskar

Een wandrek kan op vele manieren gebruikt worden en past daarom in vrijwel elke kamer en interieur. Het rekje is gemaakt van hout en ijzer en heeft daardoor een stoere en industriële uitstraling. Met wandrek Oskar maak je jouw eigen persoonlijke muurdecoratie met woonaccessoires en kamerplanten, dierbaarste foto's of favoriete woonaccessoires. Een functioneel meubelstuk dat de wand en het interieur ook nog eens een gezellige en decoratieve touch geeft.

Cadeautips voor Moederdag

Rieten manden

Accessoires zoals manden toepassen in je interieur maakt je huis tot een gezellig en sfeervolle plek! Met de juiste items creëer je een stijl die bij jou past.

Vaasjes

Want als je je moeder een bos bloemen cadeau geeft, dan is het toch net zo leuk om er ook nog een mooie vaas bij te geven?

Cadeautips voor Moederdag

Sierkussens

Details zijn in een interieur belangrijk, want zij brengen de sfeer in het interieur. Sierkussens maken een zithoek of een slaapkamer helemaal af. Het kussen brengt kleur en kan de ruimte opfrissen of de basiskleur van de kamer versterken. Kussens zorgen uiteraard ook voor comfort, want het doel van een kussen is vooral om een steuntje in de rug te zijn.