0 items
€ 0,-

Velvet meubels geven je woon- of eetkamer direct een upgrade. Ben jij ook zo gek op de velvet interieur trend? Wie wil er nu geen aaibare en comfortabele meubels? Wij zetten onze favoriete stoelen, fauteuils en banken op een rijtje ter inspiratie!

Het is je vast niet ontgaan; velvet is een enorme trend. Deze stof zien we sinds 2018 weer vaak opduiken en ook in 2020 blijft velvet een must-have voor in huis. Velvet meubels geven je huis een warme en chique uitstraling.

We zien de laatste tijd steeds vaker blauw in het interieur. Van frisse helder blauwe tinten tot diepere donkerblauwe kleuren. Kortom blauw is terug van weggeweest! Daarom vandaag alles over het gebruik van deze kleur in huis.

Nagenoeg elk interieur heeft wel een zitbank in de woonkamer, dus waarom niet kiezen voor een multifunctionele bank? Een zitbank met opbergruimte heeft veel voordelen en kan een ideaal alternatief zijn voor een gewone bank. 

Stoer en robuust zijn twee kernwoorden die perfect passen bij een industrieel interieur. Bij een industriële inrichting gaat het vooral om materialen, zoals staal, metaal en beton. Maar ook hout en leer zie je vaak terugkomen. 

Veel mensen kiezen voor een hoekbank in plaats van een gewone 2- of 3-zitsbank en dat heeft een reden. Een hoekbank heeft namelijk een aantal voordelen ten opzichte van een gewone bank. Wij zetten 10 voordelen voor je op een rijtje.

Een leren fauteuil is een tijdloos meubelstuk dat al sinds jaar en dag niet meer weg te denken is uit menig woonkamer. Waar de leren fauteuil een tijdje een wat suffer imago had, is deze sinds enkele jaren weer helemaal "on trend" en kun je weer heerlijk relaxen in je zithoek. Wij vertellen je vandaag hoe je deze trendy fauteuil toepast in jouw woonkamer.

Tijd om een nieuwe bank aan te schaffen? Waarom niet eens voor een blauwe bank kiezen? Blauw is een rustige kleur die goed te combineren is met veel interieurstijlen. Mocht je nog enige twijfels hebben over een blauwe bank, dan trekken we je met dit artikel graag over de streep.

Trend van dit moment: kleurrijke banken

De industriële look in huis leent zich uitstekend voor combinaties met andere stijlen. Met name vintage elementen passen perfect bij het robuuste uiterlijk van een industrieel interieur. We geven je een aantal voorbeelden en vertellen je hoe je zelf zo'n industrieel vintage interieur creëert in huis.

Trend van dit moment: kleurrijke banken

Wist je dat je bij IN.HOUSE ook hele leuke wanddecoratie kunt kopen. Hiermee kun de woonkamer of eetkamer mee opvrolijken maar je kunt dit natuurlijk ook ophangen in de slaapkamer of in de babykamer. Want ook in de slaapkamer wil je natuurlijk iets leuks doen met de kale muren. Iets moois aan de wand kan veel sfeer geven en maakt een ruimte echt af. Ben je er nog niet helemaal uit? Wij geven je vandaag een aantal voorbeelden voor wanddecoratie in de slaapkamer. Want het slaapt toch nét wat lekkerder in een smaakvol ingerichte slaapkamer.