0 items
€ 0,-
wanddecoratie

Heb jij ook wel eens voor een lege, kale muur gestaan in huis, zonder dat je weet wat je ermee moet doen? Dan ben je echt niet de enige! Het kan soms behoorlijk lastig zijn om de juiste sfeer op de muur aan te brengen. Met deze tips proberen we je graag een handje te helpen!

Kleur van het jaar 2018

Ontdek hoe Heart Wood, de Flexa Kleur van het Jaar 2018, elke kamer in huis een uitnodigende uitstraling kan geven.

Vintage interieur

Een vintage interieur wordt vaak vergeleken met een samensmelting van persoonlijke verhalen die een goede reflectie geven van jouw leven. Het creëren van een vintage interieur brengt dan ook vaak een nostalgisch gevoel met zich mee.

Eetkamerstoelen kopen

Heb jij dat ook, dat jouw werkplek op kantoor “saai” is ingericht? Veel mensen hebben dit, maar het is wel de plek waar we ons geld verdienen. Het thuiswerken is in opkomst in Nederland, dit betekend dat steeds meer mensen vanuit huis gaan werken. Voor het welzijn en de productiviteit is het prettig als je jezelf prettig voelt in je eigen werkkamer.

Herfstinrichting

Het klinkt misschien nog ongeloofwaardig, maar de zomer komt binnenkort toch echt aan een einde. Na deze heerlijk warme zomer zijn er natuurlijk weer een aantal dingen te doen om je huis klaar te maken voor de lagere temperaturen. Wat je allemaal kunt doen? Lees snel verder, we vertellen het je hieronder.

Eetkamerstoelen kopen

Grote veranderingen in je interieur doe je nooit zonder er eerst goed over na te denken. Het is vaak toch een grote uitgave die je moet doen, daar wil je natuurlijk geen spijt van krijgen. Je interieur is iets waar je elke dag gebruik van maakt en dan wil je natuurlijk dat dit ook naar wens is.

Tijd voor een nieuwe bank?

Het lijkt zo makkelijk. Je wilt een nieuwe bank, zoekt even online of loopt een woonwinkel in en je hebt je nieuwe favoriete meubelstuk te pakken. Helaas is niets minder waar. Een bank kopen is een lastige keuze én een grote investering. Met deze checklist wordt het (hopelijk!) iets makkelijker.

Eetbanken

De eetkamerbank is een zitmeubel met karakter om neer te zetten in de eethoek. Geef de woonkamer een moderne en warme uitstraling met een bank bij de eettafel.

Sfeer in huis!!

Woonaccessoires zijn de finishing touch van je interieur. Zo breng je sfeer en persoonlijkheid aan in je huis. We geven je een aantal tips om je accessoires het beste tot hun recht te laten komen!

Landelijke hoekbanken

Maak van je interieur een bijzonder stijlvol geheel met de landelijke bank. Landelijke banken zijn er in verschillende soorten, maten en stijlen. Zo kun je kiezen voor een stoer leren bankstel met knopen in de zit en rug of juist voor een stoffen bank met losse kussens voor een nonchalante stijl in de woonkamer. Een interieur met een rustieke uitstraling kun je op verschillende manieren realiseren. De juiste meubels voor het inrichten van de woonkamer, die vind je in de collectie van IN.HOUSE.