0 items
€ 0,-
Scandinavische meubelen

Less is more bij Scandinavisch wonen. De stijl kenmerkt zich door eenvoud, rust, minimalisme en functionaliteit. De basis voor inrichtingen in de woontrend Scandinavisch rust op neutrale kleuren. Witte muren en vloeren worden gecombineerd met koele kleuren en grijstinten. Zoals de naam al aangeeft komt deze woonstijl uit het noorden. Lees hier alles over deze trend.

Gezien bij VT Wonen

Met enthousiasme en creativiteit zorgen we ervoor dat alle woonwinkels van IN.HOUSE tot in de puntjes verzorgd en gestyled zijn. Dan moeten we natuurlijk ook naar de trends kijken. Zo was een deel van onze collectie terug te vinden op VT Wonen. Lees hier over 6x lekker zitten!

Haal de zomer in huis

De vogels fluiten, het zonnetje schijnt, buiten is het heerlijk warm en het wordt later donker: de zomer is begonnen! Je kunt de zomer op heel veel verschillende manieren in huis halen. Nog inspiratie nodig?

Trend Nature

Hoe heerlijk is het om voor het eerst in lange tijd weer even buiten te zitten op je terras of balkon en te genieten van dat eerste bleke voorjaarszonnetje. Je krijgt meteen inspiratie om ook je interieur een frisse draai te geven. Dus gooi lekker de ramen open en ga aan de slag met de natuurlijk wonen trend. Lees hier alles over binnen natuurlijk wonen.

Metakids

Onlangs zijn we door de trotse vader van een 9-jarige zoon en van een 5-jarige dochter benaderd met een vraag om hulp. Sinds mei 2013 weet hij dat zijn dochter de ongeneselijke metabole ziekte NKH heeft. NKH is de afkorting van een tongenbreker namelijk: Non Kethotische Hyperglycinemie. De afgelopen jaren heeft hij zich ingezet voor het goede doel Metakids. Metakids is een stichting die onderzoek laat doen naar de metabole ziektes (ook wel stofwisselingsziekte genoemd) bij kinderen.