0 items
€ 0,-

Tips voor het onderhouden van een houten tafel

Je houten meubel staat dan eindelijk als pronkstuk in je kamer. Dat wil je natuurlijk graag zo houden. Om een houten eettafel in de beste conditie te houden, moet je er wel wat voor doen. Er is namelijk onderhoud nodig als je er lange tijd plezier aan wilt beleven. Wij geven je in deze blog een aantal tips om zolang mogelijk te kunnen genieten van je houten meubelen.

Geef je woonkamer een make-over

De feestdagen zijn weer voorbij en je hebt de kerstboom waarschijnlijk de deur al uit. Buiten is het koud en je wilt weer lekker op de bank kruipen met een heerlijk warm plaid. Maar het is misschien ook wel tijd om eens kritisch te kijken naar het interieur van je woonkamer.

Lifehacks voor het schoonmaken in huis

Schoonmaken is vast niet één van je favoriete bezigheden. Zeker niet na een drukke werkweek of als het buiten 25 graden is. Gelukkig zijn er een aantal lifehacks te vinden, die het schoonmaken makkelijker en soms zelfs leuker maken. In deze blog delen we er een aantal met je.

Materiaal eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen zijn belangrijke sfeermakers in huis. Modern, klassiek of juist tijdloos? Bij IN.HOUSE kun je terecht voor de meest comfortabele stoelen waarmee je jouw eethoek stijlvol kunt inrichten. Comfort is voor ons belangrijk. In een eerdere blog hebben we het al gehad over waar je allemaal op moet letten. Die blog lees je hier ! In deze blog gaan we het hebben over de verschillende soorten materialen.

To do in Kerstvakantie

De Kerstvakantie staat alweer om de hoek en dat betekent voor velen van ons: geen overvolle school- of werkdagen maar lekker uitslapen en chillen. Klinkt allemaal heerlijk, maar na en paar dagen kan de verveling toeslaan. Tijd om daar iets aan te doen! Wij hebben een rijtje met activiteiten opgesteld die je tijdens de kerstvakantie zou kunnen gaan doen.

Perfect gedekte tafel

Nu kerst steeds dichterbij komt, en je huis waarschijnlijk al (bijna) helemaal versierd is, hoef je qua kerstdecoratie nog maar over één ding echt na te denken: het decoreren van de kersttafel! Of het nu voor een kerstontbijt, kerstlunch of kerstdiner is, een mooi gedekte tafel met kerst geeft zoveel extra kerstsfeer. Daarom helpen wij je graag met onderstaande tips.

Voorkom inbraak

In deze donkere wintermaanden hoor je weer vaker van inbraken. Woninginbraak kan een grote impact hebben op jouw gevoel van veiligheid. Helaas komt woninginbraak regelmatig voor. De politie doet er veel aan om inbrekers op te pakken. Zelf kun je er met verschillende maatregelen treffen om de inbrekers buiten de deur te houden deze winter!

Kerstdecoratie maken

DIY 1: Krijtverf Kerstbal

Als we het over kerstversiering hebben dan mogen kerstballen natuurlijk niet ontbreken. Ben jij een beetje uitgekeken op jouw kerstballen en wil je dit jaar iets aparts doen? Verf of spuit dan oude kerstballen met krijtverf. Dit geeft een mooi mat resultaat en met krijt kun je er zelf de mooiste versieringen op tekenen. Kerstballen hoef je niet per se in de boom te hangen. Het is ook leuk om de tafel ermee te versieren of aan wat takken in een grote vaas te hangen.

Stoere lampen

Lampen en verlichting zijn belangrijke elementen in een inrichting. Ze verlichten een ruimte niet alleen, maar beïnvloeden de hele sfeer. Iedereen heeft zijn persoonlijke voorkeuren. Donker, helder, verstrooid of gebundeld, zwak of juist krachtig. Elk interieur vraagt om zijn eigen licht. Wij gaan het hieronder hebben over lampen met een stoere uitstraling.

Aan tafel voor een spelletje

Kinderen zijn er dol op en ook bij volwassenen komt er een flinke dosis winnaarsmentaliteit naar boven als het gaat om spelletjes. Daarom zijn spelletjes bij uitstek het perfecte tijdverdrijf voor het hele gezin. Tijd om aan tafel te gaan! En nu niet om samen te eten dus. Ook een vloerkleed leent zich perfect om die gezelschapsspellen op te spelen. Doe je mee?