0 items
€ 0,-
Wonen in z'n puurste vorm!

De zon durft zich steeds vaker te laten zien en dat betekent maar één ding: we gaan weer met z’n allen naar buiten. Tuinen worden summer proof gemaakt en terrasjes zijn weer dichtbevolkt. Maar het meest populair is toch wel een gezellige boswandeling met het hele gezin. Even de natuur in! Toch kun je eigenlijk het hele jaar door genieten van een beetje natuur in huis. Gewoon, met houten meubels.

cognacje!

Dat retro terug is, daar hebben we het in een eerdere blog al over gehad. Een mooi gevolg van deze trend is de kleur cognac. Een borrel na een drukke dag is al lekker, maar zittend op een mooie cognac kleurige leren bank is dat extra genieten.

5 snelle veranderingen voor een andere look!

Je interieur een totaal andere look geven, hoeft helemaal niet veel te kosten. Met een paar kleine aanpassingen, kun je al snel een andere sfeer in huis creëren. Wij geven je vijf ‘supersnelle’ tips. Waar wacht je nog op?

BIG SALE WEKEN bij IN.HOUSE

Heb je het al gezien? Het zijn weer Big Sale weken bij IN.HOUSE! Dit is hèt moment om je kans te pakken om nieuwe meubelen aan te schaffen voor een scherpe opruimingsprijs.

Woonkamer verbouwen? Waar moet je op letten!!

Wil je een complete make-over van je woonkamer? Dan moet je deze volledig strippen en hem helemaal van nul af aan opnieuw inrichten. Maar voordat je kunt starten met inrichten, heb je ook veel zaken nodig. In deze blog lees je wat je allemaal nodig hebt wanneer je jouw woonkamer gaat verbouwen.

Behind the scenes; op locatie!

Vandaag geven we het woord aan Pauline Hanen, Retail Manager bij de Internationale Meubel Groep. Pauline is verantwoordelijk voor de merken IN.HOUSE, House of Dutchz en Comfort Suite. Vandaag is zij samen met een heel team in Velp op locatie voor een nieuwe fotoshoot voor IN.HOUSE. Lees snel verder over deze dag!

Dat zit als gegoten!

Dat goede eetkamerstoelen geen overbodige luxe zijn, dat weten we eigenlijk allemaal wel. Tenzij je natuurlijk niet aan de eettafel je diner opeet. Maar als je van uitgebreid tafelen houdt, dan is het wel prettig om comfortabel te zitten. En gelukkig weten we daar bij IN.HOUSE alles van.

3 tips voor een opgeruimd lentefris huis!

Het is zover! Je hebt de welbekende kriebels te pakken. De grote voorjaarsschoonmaak komt eraan. Het liefst wil je zo snel mogelijk het hele huis overhoophalen. Om daarna alles weer lekker te organiseren. Maar voor je begint? Neem even de tijd om onze tips te lezen. Dan weet je zeker dat je een opgeruimd lentefris huis krijgt.

5 zonnige fauteuils... om de lentezon in op te vangen!

Jawel hoor, het is weer zover. De eerste zonnestralen piepen steeds iets verder tussen die dikke wolken door. Iedereen weet wat dat betekent: de lente komt eraan! De dagen worden langer en zeker zo belangrijk: warmer

Opbergtips

De woonkamer kan vaak al snel rommelig worden door bijvoorbeeld het opstapelen van de post. Maar ook door alle leuke accessoires, souvenirs van vakanties etc. Door al deze verschillende aspecten kan de ruimte al gauw overvol zijn.