0 items
€ 0,-
Opbergtips

De woonkamer kan vaak al snel rommelig worden door bijvoorbeeld het opstapelen van de post. Maar ook door alle leuke accessoires, souvenirs van vakanties etc. Door al deze verschillende aspecten kan de ruimte al gauw overvol zijn.

Meer daglicht en ruimte in huis!

Heb jij ook graag zoveel mogelijk licht in huis? Dat is niet voor niets! Licht geeft energie en dit zorgt voor een ruimtelijk effect. Nu het voorjaar weer voor de deur staat is het sowieso weer makkelijker om veel licht in huis te hebben.

Wordt zen in je woonkamer!

Thuiskomen naar een lange dag werken, of van een drukke dag met vrienden of familie is het heerlijk als je ook helemaal zen kunt worden. Iedereen heeft andere behoeftes als ze thuis komen, om helemaal zen te worden. Waar heb jij behoefte aan?

Bijzondere bijzettafels

Ben jij op zoek naar een salontafel die net even anders is? Dan hebben we hier een paar bijzondere salontafels voor je uitgelicht.

Mix & Match

Ga je verhuizen, verbouwen of ben je een make-over van plan? Het kiezen van een woonstijl kan een grote uitdaging zijn. Tijdens het maken van de keuzes over hoe jouw huis eruit moet komen te zien kunnen veel vragen bij je opkomen.

Kleur van het jaar 2018

Ontdek hoe Heart Wood, de Flexa Kleur van het Jaar 2018, elke kamer in huis een uitnodigende uitstraling kan geven.

Voornemens voor het jaar 2018

Vol goede voornemens zijn we het nieuwe jaar ingegaan. Ben jij net als de meeste mensen in Nederland ook alweer je goede voornemens vergeten? Dit komt waarschijnlijk omdat je nieuwe voornemen niet helemaal realistisch was, of toch iets te enthousiast.

Inspiratie voor een warm en minimalistisch interieur

Het draait om de kunst van het weglaten; hoe minimalistischer, hoe beter. Houd de basis rustig en laat simplistische designs de boventoon voeren. In dit artikel vind je inspiratie voor een warm en minimalistisch interieur.

Vintage met Modern

Vintage kan worden omschreven als ‘mooi ouderwets’. Vintage meubelen en woonaccessoires hebben retro-elementen uit de jaren 30 tot en met 80 van de vorige eeuw. Ieder vintage product kent een uniek verhaal, door zijn krassen, deuken, slijtplekken, doorleefd, gerecycled uiterlijk of door afgebladerde verflagen. Geen enkel vintage artikel is hetzelfde. De vintage look is creatief en gedurfd. In dit artikel laten we je zien dat vintage en modern heel goed samen gaan.

3x lampen boven de eettafel

Lampen zijn sfeermakers in huis. Onze leuke lampjes laten je woon- of slaapkamer stralen. Met een nieuwe lamp kun je ook makkelijk en snel je huis restylen. In dit artikel helpen wij je een eindje op weg om sfeervol de donkere dagen in te gaan.