0 items
€ 0,-
Minimalistisch interieur

Net als mensen zijn er ook verschillen in interieur. Zo houdt de een van drukte en veel accessoires, terwijl de andere zich beter kunnen vinden in het gezegde ‘less is more’. Val jij onder de laatste groep? Dan is een minimalistische interieur iets waar jij heel blij van zal worden.

Gloeilampen

Gloeilampen, je hebt ze in verschillende kleuren en maten. Daarnaast zijn ze ook nog eens gezellig en geven ze warm licht. Tegenwoordig mogen de gewone gloeilampen in Nederland niet meer verkocht worden. Gelukkig is er wel een mooie oplossing voor gekomen: retro gloeilampen. De gloeilamp van vroeger, met hetzelfde gezellige licht en dezelfde uitstraling, maar dan wel energiezuinig!

Interieurtips

De herfst heeft alweer zijn intrede gedaan en ook de winter laat niet lang meer op zich wachten. Buiten wordt het steeds kouder en de dagen lijken korter te worden. Tegelijkertijd worden de knusse, warme avonden op de bank steeds langer. Voor de één een heerlijk vooruitzicht, terwijl de ander stiekem alweer terug verlangt naar zwoele zomeravonden. Of je nu tot de eerste of laatste groep behoort, een knusse en gezellige woonkamer wilt iedereen. Wij helpen je hier graag bij met deze interieurtips!

Inrichten eetkamer

Bij een eetkamer denk je meteen aan een grote eettafel met bijpassende stoelen. Maar een eetkamer is meer dan dat! Hier kom je na een drukke dag tot ontspanning met een lekkere maaltijd. Het is ook dé plek in huis om samen met familie en vrienden aan te schuiven voor een heerlijk diner. Natuurlijk is het belangrijk dat de eetkamer aansluit bij de rest van je interieur, bovendien lopen de eetkamer en woonkamer vaak in elkaar over.

Verlichting in de woonkamer

Hoewel we nog van een prachtige nazomer genieten, worden de dagen inmiddels toch echt korter. ’s Ochtends wordt het later licht en in de avond wordt het vroeger donker: dus ja, de lampen gaan weer aan! Hoogste tijd om eens naar de verlichting in huis te kijken. Om een ruimte goed te verlichten zijn er verschillende lampen nodig. Het lichtpan kun je het beste opbouwen met basisverlichting en functionele verlichting.

Salontafels

De salontafel is in veel gevallen het middelpunt van de woonkamer. Salontafels zorgen ervoor dat je in je woonkamer alles binnen handbereik hebt, erg praktisch dus! Denk bijvoorbeeld aan een lekkere kop koffie die je graag bij de hand hebt als je lekker op die relaxte stoel of bank zit. Het is dan handig als dit even weg kunt zetten op je salontafel.

Huis laten leven

Woonaccessoires zijn de finishing touch van je interieur. Zo breng je sfeer en persoonlijkheid aan in huis. Dit zijn de musthaves van deze winter!

Retro interieur

In een tijd van technologische en sociale ontwikkelingen is het helemaal niet vreemd dat men terug wil naar de dagen van vroeger. Toen je nog geen nutteloze zorgen had als het aantal likes op een Facebook- of Instagram post. Toen je nog eens op visite ging bij je oma en met haar een potje scrabble speelde.

Soorten verlichting

Elke lamp in huis heeft zijn eigen functie. De één zorgt ervoor dat je een boek kunt lezen, de andere zorgt voor een gezellige sfeer in de woonkamer. Hou bij de aankoop van je lampen rekening met de verschillende functies. Zo is er basisverlichting, sfeerverlichting, functionele verlichting, accentverlichting en decoratieve verlichting. Op deze pagina lees je wat het verschil is tussen deze soorten verlichting en welke lampen je hierbij kunt gebruiken.

Tips kleine kamer

Heb jij in huis ook een kamer(s) waarvan je zou willen dat deze wat groter was? Niet iedereen heeft een huis die we voor onze fotoshoots gebruiken met zeeën van ruimte. Maar treur niet, we hebben wel tips om je kamer ruimer te laten lijken! Zo geniet jij binnenkort van je kamer die prachtig ruim oogt.