0 items
€ 0,-

Kruit & Kramer

Vandaag geven we het woord aan de firma Kruit & Kramer, een familiebedrijf uit Groningen met jarenlange ervaring in wonen en tevens dealer van IN.HOUSE. Kruit & Kramer is 1913 gestart met een ijzerwarenwinkel en huishoudartikelen aan het Schoolpad in Musselkanaal. Kruit & Kramer al meer dan 100 jaar een betrouwbare specialist in wonen en slapen.

Robert Meeks

Vandaag geven we het woord aan Robert Meeks, eigenaar van Meeks Meubelen in Vorden en Ruurlo. Vanaf 1978 werkte hij mee en inmiddels is hij eigenaar van Meek's meubelen in Vorden en Ruurlo.

Anjo Schuil

Vandaag geven we het woord aan Anjo Schuil, bedrijfsleider van Woonrijk Langedijk. Hij voert de dagelijkse leiding van één van de mooiste en meest toonaangevende woonwarenhuizen van Noord-Holland. Bij Woonrijk Langedijk kun je terecht voor alle woonstijlen onder één dak!

Jurek Verouden

Vandaag geven we het woord aan Jurek Verouden, eigenaar van Verouden Wonen & Slapen. Hij voert de dagelijkse leiding is inmiddels de derde generatie. Jurek neemt je mee in de geschiedenis van Verouden Wonen & Slapen. Hoe zijn ze begonnen en ontwikkeld tot wat ze nu zijn.

Noëlle Hooft-Moerman

Vandaag geven we het woord aan Noëlle Hooft-Moerman, eigenaar samen met haar broer Hadde Moerman van Moerman Woon Promenade. Ze voeren de dagelijkse leiding en hebben de zaak in 2001 overgenomen van hun ouders, Jan en Joke. Zij nemen je mee in de geschiedenis van Moerman Woon Promenade. Hoe zijn we begonnen en ontwikkeld tot wat we nu zijn; Het grootste wooncentrum van de regio.