0 items
€ 0,-
Watermeloensalade

Lang leve de watermeloen. Want de watermeloen is eigenlijk barbecue, tap, theepot, auto, konijn, zeemeermin en vaas bloemen in één. Tenminste, in de ogen van creatieve watermeloenhouwers. Jij dus! Zeg nou zelf. Wat moet je anders doen op Watermeloendag? Nou lekker opeten.

2x lasange

Een laagje pasta, een laagje tomatensaus, een berg mozzarella en nog een keertje. En dan een hele grote berg kaas bovenop, die lekker knapperig wordt in de oven… jaaa, die kennen we nu wel. Lasagnedag is een goeie gelegenheid het vertrouwde recept eens over een andere boeg te gooien.

Smokey's golden ribs

De hoofdrolspeler in de saus voor deze golden ribs is de goudbes, ook bekend als physal is en vaak verketterd tot decoratie bij je dessert. Onterecht! Want deze uit de Zuid-Amerikaanse Andes afkomstige smaak -bommetjes zijn geweldig om een saus van te maken die met zijn lichtzure citrussmaak geweldig past bij spareribs. Een leuk recept voor als je verzot bent op het betere kluifwerk, maar toe bent aan meer variatie.

Jamie Oliver: hamburger

Amerikaanse burgers, Italiaanse burgers. Hamburgers eten we overal. Grill 'm op de barbecue of in de pan. Probeer eens het recept van Jamie Oliver.

Zwitserse kaasfondue

De Zwitserse kaasfondue is werkelijk te makkelijk voor woorden maar een feest op tafel. Het recept voor een uitnodigende tafel voor onverwachte gasten. Een echte Zwitserse kaasfondue komt niet uit een pakje fonduekaas, maar maak je zelf van Gruyère en Emmentaler.

Chocolademousse

De koning van de toetjes is voor mij deze luchtige chocolademousse. Hij is fluweelzacht, romig en luchtig; precies zoals het hoort!

Plaattaart Spinazie

Spinazie is erg gezond. Deze groente zorgt namelijk voor sterkere botten (beter dan zuivel), een gezond hart en de de opbouw van spieren. Daarnaast verbetert deze extreem gezonde bladgroente je gezichtsvermogen.

Pannenkoeken

Sinds 2007 vieren we in Nederland Nationale Pannenkoekdag. Wist je dat 89% van de Nederlanders de voorkeur geeft aan een zelfgebakken pannenkoek? En 81% van de Nederlanders eet hun pannenkoek het liefst met stroop, 68% met poedersuiker en 56% met spek.

Warme chocolademelk

Na een winterwandeling lekker warm binnen met een mok chocolademelk: we houden van de winter!