0 items
€ 0,-
Jamie Oliver: hamburger

Amerikaanse burgers, Italiaanse burgers. Hamburgers eten we overal. Grill 'm op de barbecue of in de pan. Probeer eens het recept van Jamie Oliver.

Zwitserse kaasfondue

De Zwitserse kaasfondue is werkelijk te makkelijk voor woorden maar een feest op tafel. Het recept voor een uitnodigende tafel voor onverwachte gasten. Een echte Zwitserse kaasfondue komt niet uit een pakje fonduekaas, maar maak je zelf van Gruyère en Emmentaler.

Chocolademousse

De koning van de toetjes is voor mij deze luchtige chocolademousse. Hij is fluweelzacht, romig en luchtig; precies zoals het hoort!

Plaattaart Spinazie

Spinazie is erg gezond. Deze groente zorgt namelijk voor sterkere botten (beter dan zuivel), een gezond hart en de de opbouw van spieren. Daarnaast verbetert deze extreem gezonde bladgroente je gezichtsvermogen.

Pannenkoeken

Sinds 2007 vieren we in Nederland Nationale Pannenkoekdag. Wist je dat 89% van de Nederlanders de voorkeur geeft aan een zelfgebakken pannenkoek? En 81% van de Nederlanders eet hun pannenkoek het liefst met stroop, 68% met poedersuiker en 56% met spek.

Warme chocolademelk

Na een winterwandeling lekker warm binnen met een mok chocolademelk: we houden van de winter!