0 items
€ 0,-

Eettafels zijn er in allerlei vormen en maten. Welke vorm er bij jou en jouw interieur past hangt dus helemaal af van de gezinssituatie, de grootte van de ruimte én jouw stijl.

Denise Smit

Vandaag geven we het woord aan onze gastblogger Denise Smit. Denise is de interieurstyliste bij Woonrijk Langedijk. Naast het stylen van de winkel verzorgt Denise ook de workshop Kleur & Interieurstyling. Benieuwd naar deze blog? Klik snel verder om deze te lezen.

Lenneke Kuijken

Vandaag geven we het woord aan Lenneke Kuijken. Lenneke is de huisstylisten van IN.HOUSE. Zij houdt zich voor IN.HOUSE bezig met de inrichting van de winkels & studio’s, zodat alles er tiptop uit komt te zien. Klik snel verder om de blog van Lenneke te lezen over de design week in Milaan.

Guido de Wit

Deze keer is gastblogger Guido de Wit aan het woord. Guido werkt als interieurstylist bij Hartog Woongroep. Met zijn enthousiasme en creativiteit zorgt hij ervoor dat alle zeven winkels van de woongroep tot in de puntjes verzorgd en gestyled zijn. Binnen Hartog Woongroep is de IN.HOUSE collectie te bewonderen bij Hartog Wonen in Sliedrecht en Utrecht.

Stephanie Dijst

Graag stellen we aan je voor onze gastblogger Stephanie Dijst.  Stephanie is de woonstylist van Practica Wonen Almere. Hier neemt ze je mee in de wereld van de woonstylisten. Iedere blogger heeft zo zijn eigen kijk op interieur en kan zo iets heel persoonlijks toevoegen. Klik snel verder om de blog van Stephanie te lezen over de kleur groen.