Cognacje?

05-07-2018 09:33

cognacje!

Dat vintage goed te comibineren is, daar hebben we het in een eerdere blog al over gehad. Een mooi gevolg van deze trend is de kleur cognac. Een borrel na een drukke dag is al lekker, maar zittend op een mooie cognac kleurige leren bank is dat extra genieten.

Man o man

Zie je jezelf al zitten? Dat begrijpen we maar al te goed. Het goede nieuws is dat de man des huizes niet lastig over te halen is met een beetje cognac. Deze kleur is warm, sfeervol, nonchalant en een tikkeltje ruig. Zo heb jij een gezellig huis, en heeft jouw wederhelft een stoer interieur. The best of both worlds dus.

Luxe

Deze trend geeft ons een flashback naar de Roaring Twenties, waarin weelderigheid groots gevierd werd. Grote huizen, luxe auto’s, Chesterfield banken, glitter en glamour; het was pretty chic. Geen idee waar we het over hebben? Zet tijdens een filmavondje The Great Gatsby - met in de hoofdrol Leonardo DiCaprio (altijd fijn) - op.

Van de de Roaring Twenties hebben we al lang afscheid genomen, maar het luxe van cognac is er gelukkig nog steeds. De warme kleur geeft het interieur een luxueuze uitstraling. Voeg daar ultiem comfort aan toe en je weet wat rijkdom is: een gezellig huis met betaalbare meubels waar je het liefst de hele dag op wilt vertoeven.

Tijdloos

Een echte leren bank is een investering die lange tijd meegaat en ook nog eens tegen een stootje kan. Sterker nog: het leer wordt naarmate de jaren verstrijken alleen maar mooier. Gebruikssporen geven het leer namelijk karakter. Daar proosten we op!