Vintage interieur

Een vintage interieur wordt vaak vergeleken met een samensmelting van persoonlijke verhalen die een goede reflectie geven van jouw leven. Het creëren van een vintage interieur brengt dan ook vaak een nostalgisch gevoel met zich mee.

In deze interieurvorm zijn dan ook talrijke spulletjes terug te vinden die allen een eigen verhaal te vertellen hebben. Hierdoor wordt in elk hoekje dat je creëert een unieke sfeer en uitstraling gecreëerd. Wil jij dit ook realiseren maar weet je niet goed hoe? Lees dan snel verder, we geven je hieronder diverse tips.

Vintage interieur

Neem herinneringen op in je interieur

Ga je nog lekker op vakantie, of heb je onlangs tijdens je heerlijke vakantie een leuke souvenir gekocht? Stop deze dan niet ergens weg in de kast maar geef hem een mooi plekje op de vensterbank of bij andere accessoires. Naast het feit dat het een mooie blikvanger is in je interieur gaat er ook een mooie herinnering in schuil. Daar is waar het uiteindelijk bij een vintage interieur allemaal om draait!

Dus twijfel niet als je op de markt in Spanje iets tegenkomt, maar niet zeker weet of het wel past in je interieur!

Vintage accessoires

Industrieel vintage is de trend

Vintage en industrieel zijn twee interieurstijlen die ontzettend goed samen gaan. Het is net of ze voor elkaar gemaakt zijn. Zo kun je bijvoorbeeld je vintage elementen combineren met een mooie, robuuste betonnen vloer. Maar je kunt het natuurlijk ook super goed combineren met een oude brickwall of met lederen materialen.

Industrieel vintage

Online vintage meubelen shoppen

Je kunt tegenwoordig ook vintage meubelen en accessoires online kopen. We hebben niet alleen hele stoere meubelen en lampen die heel goed passen in een industrieel vintage interieur maar ook verschillende accessoires die stuk voor stuk zijn geïnspireerd op de stijl van oude werkplaatsen!

Neem gerust eens een kijkje in onze webshop, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze woonwinkels!