Metakids

Onlangs zijn we door de trotse vader van een 9-jarige zoon en van een 5-jarige dochter benaderd met een vraag om hulp.  Sinds mei 2013 weet hij dat zijn dochter de ongeneselijke metabole ziekte NKH heeft. NKH is de afkorting van een tongenbreker namelijk: Non Kethotische Hyperglycinemie. De afgelopen jaren heeft hij zich ingezet voor het goede doel Metakids. Metakids is een stichting die onderzoek laat doen naar de metabole ziektes (ook wel stofwisselingsziekte genoemd) bij kinderen.

Metakids is afgelopen maand verhuist naar een ander pand en zoals bij vele goede doelen is er weinig tot geen geld om spulletjes aan te schaffen. In dit pand worden doctoren maar ook patiënten ontvangen die meewerken aan de onderzoeken die Metakids laat doen. Om dit pand aan te kleden zijn we gevraagd om een bank te leveren.

IN.HOUSE is exclusief verkrijgbaar bij 34 woonwinkels in Nederland die stuk voor stuk onderdeel uitmaken van een familiebedrijf. Als familiebedrijf kunnen we hier dan ook niet onze rug aan toekeren. IN.HOUSE is vorige week langs Metakids gegaan om daar een mooie hoekbank te leveren. Zodat de mensen en patiënten in een huiselijke omgeving ontvangen kunnen worden.