Eetbanken van IN.HOUSE

21-08-2018 10:00

Eetbanken

De eetkamerbank is een zitmeubel met karakter om neer te zetten in de eethoek. Geef de woonkamer een moderne en warme uitstraling met een bank bij de eettafel.

De perfecte eetbank bij je eettafel

Wonen is voor iedereen anders. Dat zie je aan de verschillende interieurstijlen voor de woonkamer. Daarom vind je bij IN.HOUSE een gevarieerd assortiment meubels voor je interieur. Zo kun je de kasten, stoelen en banken selecteren, die écht bij je passen. Het creëren van een eethoek met de eetbank en bijpassende eetstoelen, dat is een leuke uitdaging!

Met keuze uit diverse soorten eetbanken, van klassieke modellen van hout tot industriële zitmeubels met bekleding in leer en moderne eetbanken in stof vind jij in onze collectie gegarandeerd wat je zoekt. De industriële eetkamerbank wordt steeds populairder, denk hierbij aan een zitmeubel met een bekleding in leer of juist met een houten zitting en een robuust metalen frame. Kies jij voor deze stijl in je woonkamer? Kom dan zeker shoppen bij IN.HOUSE.

Stijlvol wonen en makkelijk te combineren

De eetbank heeft verschillende voordelen. Zo kun je de eettafel verder tegen de muur schuiven als de bank tijdelijk niet wordt gebruikt. Ook is een bank bij de eettafel ideaal met kinderen in huis, het creëert een gezellige sfeer in de eethoek. En natuurlijk is een eettafel bank ook een stijlvolle keuze voor je interieur. Je kunt de bank combineren met eetstoelen met bijpassende bekleding of juist kiezen voor een combinatie van leer en stof.

Gratis interieuradvies bij IN.HOUSE

Ben je geïnteresseerd in de eetkamerbanken van IN.HOUSE, maar weet je niet hoe je dit het beste in jouw interieur kunt toepassen? Maak dan nu een afspraak met één van onze interieur stylisten. De stylist brengt jouw wensen in kaart, combineert die naar wens met de laatste interieurtrends en stylingtips, en adviseert jouw perfecte interieur op basis van de IN.HOUSE collectie.

Eetbanken