Haal de zomer in huis

De vogels fluiten, het zonnetje schijnt, buiten is het heerlijk warm en het wordt later donker: de zomer is begonnen! Je kunt de zomer op heel veel verschillende manieren in huis halen. Nog inspiratie nodig?

Woonprogramma Sepia: haal het vakantiegevoel in huis!

Ervaar het ultieme vakantiegevoel met het Sepia woonprogramma van IN.HOUSE. Het woonprogramma Sepia is een collectie voor individualisten die het vakantiegevoel thuis willen ervaren. De unieke Sepia serie is een mix van Internationale stijlen die zorgen voor de bijzondere sfeer en charme in jouw huis, zo haal je het vakantiegevoel in huis.

zomer sepia eettafel kasten stoelen

Deze stijl weerspiegelt een Beach look. De Beach look voor in huis wordt steeds populairder. Het zijn vaak zonnige en lichte interieurs waarin gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Combineer de prachtige Sepia kasten en tafels met een heerlijke comfortabele stoffen bank met veel kussens, plaids en schelpen. Zachte vormen, een prachtige mix van zachte kleuren. Kun je de frisse lucht en het zand onder je voeten als voelen?

zomer sepia eettafel kasten stoelen

Woonprogramma Charly: warme tinten en materialen

Maar niet iedereen houdt van het lichte Beach look maar gaat meer voor levendige bergen. Warme tinten en materialen zoals waardevolle, houten meubelen met stijlvolle details wat met doet denken aan de knusse chalets en hotels in het Alpengebied. Zo behoud je de mooie herinneringen van die laatste skivakantie of de actieve fietsvakantie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het woonprogramma Charly. Het onbewerkte hout geeft deze serie een natuurlijke, frisse touch en zorgt voor een complete woonkamer.

Zomer in huis met unieke en stijlvolle meubels

Het woonprogramma Charly geeft je interieur meteen een bijzondere uitstraling, mooi gecombineerd met energiezuinige LED verlichting. Hout is een natuurproduct, geen enkele boom is het zelfde. Daarom haal je met ieder meubel uit de Charly serie een uniek product in huis. Elk item heeft zijn geheel eigen uitstraling, structuur en de kleurnuances in het hout horen bij dit meubel en geven de Charly kasten en tafels een eigen karakter.

Dit woonprogramma kun je mooi combineren met stoelen in warme zomerse tinten zoals bijvoorbeeld de Daline eetstoelen en fauteuils. De kleuren van deze stoelen brengen direct de zomer in huis, zelfs op momenten dat de zon buiten ver te zoeken is.

zomer sepia eettafel kasten stoelen