Het design bankstel voor iedere woonkamer

Met enthousiasme en creativiteit zorgen we ervoor dat alle woonwinkels van IN.HOUSE tot in de puntjes verzorgd en gestyled zijn. Dan moeten we natuurlijk ook naar de trends kijken. Ben je op zoek naar een nieuw bankstel voor je woonkamer? Dan is dit de ideale blog om inspiratie op te doen voor deze aankoop. De gedachten dat je een nieuwe bank gaat kiezen waarmee je natuurlijk van plan bent tientallen jaren door te brengen, kan ervoor zorgen dat je gaat twijfelen over het maken van een keuze.

Bank kopen? En nu…

Er schieten allemaal vragen door je hoofd; wat als het materiaal, de kleur of de vorm uiteindelijk niet past bij de rest van de woonkamer? Wat als de hoekbank toch niet lekker zit? Het is daarom belangrijk om bij de start van deze mooie aankoop te letten op de volgende vier dingen; het zitcomfort van de bank, de kleur en het design van de stof, de kwaliteit van de stof en materiaal en tot slot ook naar de vorm van de bank. Wanneer je voor jezelf ongeveer weet wat de antwoorden op deze vragen moeten zijn kan je op zoek gaan naar een passend design.

Zitcomfort: waar moet je op letten?

Als je een nieuwe bank gaat kopen is naast het design ook het zitcomfort wel erg belangrijk. Bij IN.HOUSE gaat het om maatwerk. Niet alleen wat stoffering betreft, maar ook op het gebied van het zitcomfort. Welk zitcomfort is voor jou perfect? Houd je van lekker wegzakken in de kussens of liever van een stevige zit?

Hoe zachter de opbouw en de afdekking van de kussens, des te sterker zak je weg in de bank (zitcomfort). Stevige kussens maken het gaan zitten en het opstaan eenvoudiger.

In een zitkussen kunnen verschillende schuimsoorten worden toegepast. De juiste combinatie van koudschuim, vormschuim, zachtschuim en blokschuim zorgen op elk punt voor een optimaal zitgevoel. Hoogwaardig schuim behoudt ook bij lange belastingen zijn oorspronkelijk volume. Dit geeft je voelbaar meer zitcomfort.

Hoekbank vs zitbank

Bij IN.HOUSE is er voor iedere woonkamer en leefstijl een passende zitbank te vinden. Hieronder hebben we een aantal mooie banken op een rijtje voor je gezet. Daarbij zie je bij de hoekbank Alesso dat je lekker veel hoekjes hebt om daarin knusse hoekjes te creëren. Daarnaast kun je er met meerdere mensen heerlijk languit op gaan liggen.

Naast de eerder besproken vier richtlijnen kan je ook de keuze maken om met je bankstel voor een opvallende stijl te kiezen. Je bankstel kan door het speciale model of door de opvallende kleur voor extra uitstraling zorgen in je interieur. Neem bijvoorbeeld de Namia. Deze heeft verschillende mogelijkheden. Zo kun je de verschillende elementen ook los van elkaar plaatsen, en alle elementen zou je kunnen voorzien van verschillende kleuren en soorten materiaal.

Wat het design van de Rigas nog een mooier maakt, is dat er veelal gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige materialen. De materialen worden met veel zorg bij de leveranciers geïmporteerd. Deze bank kun je volledig zelf samenstellen dankzij ons maatwerkconcept. Door middel van een aantal eenvoudige stappen creëer jij jouw droombank! Volledig verantwoord genieten van je meubels en je woonkamer doe je met een bank van IN.HOUSE!