Herfstinrichting

Het klinkt misschien nog ongeloofwaardig, maar de zomer komt binnenkort toch echt aan een einde. Na deze heerlijk warme zomer zijn er natuurlijk weer een aantal dingen te doen om je huis klaar te maken voor de lagere temperaturen. Wat je allemaal kunt doen? Lees snel verder, we vertellen het je hieronder.

Berg je zomerspullen op

Het klinkt misschien van zelfsprekend, maar leg je zomerkleding achterin je kast. Daar kunnen ze dan rustig wachten op de zonnestralen van de volgende zomer. Denk ook aan het buitenspeelgoed van je kinderen. Deze kunnen ook weer in de schuur of op zolder opgeborgen worden. Voordat je dit weer voor een jaar wegstopt, check gelijk even wat eventueel weg kan omdat het of kapot is of dat je kids er volgend jaar te groot voor geworden zijn. Zonde van de ruimte die het anders in beslag zou nemen ;-)

Maak de barbecue schoon

Heb jij dat ook, als het eindelijk mooi weer is om lekker te gaan barbecueën maar dat deze nog vies is van het jaar ervoor… Zorg er dan dit jaar voor dat je de barbecue aan het eind van de zomer grondig schoonmaakt. Neem hier dan ook echt de tijd voor! Zorg dat je een goede borstel hebt om mee schoon te kunnen maken. Gebruik wat citroensap om al het vuil van je rooster te halen. Zo heb je volgend jaar een nette BBQ waar je alleen nog een doekje overheen hoeft te halen!

Maak je huis schoon

Tijdens je vakantie en tijdens de warme zomerdagen kan het er natuurlijk een beetje bij ingeschoten zijn, het grondig schoonmaken van je huis. Zorg dat je voor het nieuwe seizoen ingaat even een grondige schoonmaak te doen in huis. Gooi even lekker alle ramen open om de frisse lucht binnen te laten en haal een stofzuiger en een sopje door je huis. Heerlijk toch, om fris en fruitig de herfst in te gaan met een schoon huis.

Haal de herfstkleuren in huis

Met kouder weer op komst is het altijd gezellig om de warme herfstkleuren weer in huis te halen. Denk hierbij aan een mooie vaas met een donkergrijze kaars erin. Een lekker dekentje en veel sierkussens op de bank! Is dat niet genieten?

Door bovenstaande dingen in huis te doen is jouw huis klaar voor de herfst. Er komt echt een einde aan de zomer, maar treur niet want volgend jaar wordt het vanzelf weer zomer!

Herfstinrichting