Industriële lamp als blikvanger in je interieur

Industriële lampen zijn te vinden in verschillende soorten, maten en kleuren. Maar toch hebben deze lampen wel iets gemeen met elkaar. De lampen zijn namelijk geïnspireerd op de fabriekslampen van vroeger. Deze oude fabriekslampen waren groot, stoer en robuust. En dit komt helemaal terug in de trend. Grote, opvallende details zijn geen uitzondering bij deze lampen. Een industriële lamp in je woning is een absolute eyecatcher.

Nu zal jij je misschien afvragen hoe je dit kunt combineren met de rest van je accessoires. Uiteraard paste de lamp in een industriële inrichting, maar ook in een Scandinavische, moderne of landelijk interieurstijl zullen deze lampen zeker stralen. Combineer een industriële hanglamp met een houten eettafel voor een leuk effect. Of plaats de hanglamp boven je nachtkastje. Probeer de decoratie in je woning te beperken en gebruik vintage banken en kasten om de look helemaal af te maken! Wat vinden jullie van deze lampen?

Hanglamp Amely

Dit is voor mij een echt typische industriële hanglamp. De lamp heeft een matte grijze afwerking en een blok aan de bovenkant. De lamp wordt door middel van een grove metalen ketting aan het plafond gehangen. En met een prijs van € 165.00 kun je deze lamp toch niet aan je laten voorbijgaan?

Industriële lamp als blikvanger in je interieur

Vloerlamp Edward

Naast de hanglamp Amely die echt een topper is, viel de industriële vloerlamp ‘Edward’ op. De vloerlamp is gemaakt van berkenhout in combinatie met een metalen zwarte kap. De lamp is handig door de kantelbare en in hoogte verstelbare functie. Om het helemaal af te maken is de ‘Edward’ ook beschikbaar in een stoere bureaulamp.

Industriële lamp als blikvanger in je interieur

Wandlamp By-Boo La Forge

De wandlamp ‘La Forge’ is een echte industriële wandlamp voor € 49.00. De wandlamp is beschikbaar in industriële kleuren, namelijk groen, wit en zwart. Ook past de afwerking van het metaal helemaal bij de trend.

Industriële lamp als blikvanger in je interieur