3x inspiratie voor een frisse woonkamer!

De zomer is weer in het land! Dat betekent meer licht en langere dagen. De perfecte tijd dus om je interieur een fijne opkikker te geven. Hoe je dat doet? Heel simpel; volg gewoon ons voorbeeld. Na het lezen van deze inspiratie voor een frisse woonkamer, barst je weer van de ideeën.

Zomer in je woonkamer

Een flinke portie daglicht is dé perfecte opfrisser voor elke ruimte. Maar ook zonder veel natuurlijk lichtinval kun je jouw woonkamer lekker fris inrichten. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een grote hoekbank in een lichte kleur.

Hoekbank Topia reflecteert het binnenvallende licht en frist zo de hele boel op. Kies daarnaast voor meubelen met een rank onderstel, zoals een salontafel van blank hout met dunne pootjes en toffe eetkamerstoelen van draadstaal. Deze zorgen voor een mooie, lichte balans naast de stevige bank. Ook laten deze meubels veel daglicht door en houden ze de kamer optisch lekker luchtig.

Zachte zithoek

Bank Rigas is er één om verliefd op te worden. Heb je ook een grijze bank? Of ben je van plan om er één te kopen, maar ben je bang dat hij de kamer te donker maakt? Dat hoeft niet. Met een karpet in een lichtere tint dan je bank, creëer je in een handomdraai een frisse look. Een groot vloerkleed doet namelijk wonderen.

Of nog beter: 2 vloerkleden! Ze brengen veel sfeer in huis en fleuren de boel op. Mag het nog steeds een stukje vrolijker? Kijk dan eens naar je woonaccessoires. Leef je uit met kleurrijke sierkussens en plaids? En wat denk je van een mooie vaas met bloesemtakken of een lantaarn voor extra gezelligheid? Als je goed rondkijkt, zie je vaak veel mogelijkheden om je woonruimte nog meer te laten stralen.

Natuurlijke oppepper

Na een dag genieten van de lente, is het heerlijk om thuis languit op de bank te ploffen. Bank Delphi is dan precies wat je nodig hebt. Trek je schoenen uit, zak lekker weg in comfortabele kussens en geniet van het goede leven. Het fijne materiaal van de bank is heerlijk zacht voor je blote benen, dus laat rokjesdag maar komen!

Met handige tafeltjes binnen handbereik, kun je makkelijk jouw hapjes, drankjes en boeken kwijt. En wil je jouw woonkamer (en jezelf) een echte oppepper geven? Kies dan voor meubels van onbewerkt hout en een oase van groen aan bloemen en planten. Door jezelf te omringen met natuurlijke materialen, ziet je zithoek er zelfs op de somberste dag licht en luchtig uit. Met open draadverlichting geef je jouw interieur een extra stralende boost.