Je interieur uit de winterslaap

Nederland is toch maar een gek land. Zo heb je een nog een pittige winterweek die zo koud is dat je de schaatsen uit het vet kunt halen. Maar nu kun je ze alweer invetten en inruilen voor je bikini. Wat een contrast, maar goed dat maakt Nederland ook juist wel leuk. Als de eerste zomerse zonnestralen gaan schijnen kun je iedereen weer in de tuin vinden. Komen de hoge drukreinigers weer tevoorschijn en doen de plantencentrums goede zaken.

In de wintermaanden maakt iedereen het gezellig in huis. We zetten gezellige kaarsjes in huis en een lekker kleedje op de bank. Maar zodra we de tuin ingaan en het langer licht wordt buiten moeten we andere manieren bedenken om het gezellig te houden in huis. Maar hoe doe je dat?

Hoe haal je je interieur uit de winterslaap

Je kunt de kleur van je accessoires aanpassen en veranderen in vrolijke zomerse kleurtjes. Denk bijvoorbeeld aan lichtblauw of roze, maar ook geel is een heerlijk zonnige kleur. Dit is een mooie eerste stap om je interieur uit de winterslaap te halen.

Je interieur uit de winterslaap

Een andere optie is planten in huis te halen die geschikt zijn voor binnen en buiten zoals de hortensia, Maar ook vrolijk gekleurde bloemen zoals pioenrozen zijn zeer geschikt om je huis om te toveren naar het lenteseizoen. In plaats van in een vaas, kun je de bloemen ook in meerdere verschillende vaasjes clusteren.

Wand aankleden met accessoires

Je kunt ervoor kiezen om een mooi tapijt aan de muur te hangen. Maar ook een schilderij is natuurlijk een optie. We hebben een grote collectie met wanddecoratie die je zou kunnen gebruiken, maar tegenwoordig kun je ook heel makkelijk online zelf een schilderij laten maken om jouw muur net iets persoonlijker te maken.

Je interieur uit de winterslaap

Waar je ook voor kiest, het is wel belangrijk dat je er vrolijk van wordt. Niet dat je na een paar maanden weer totaal iets anders op je muur wilt hebben. Het is natuurlijk afhankelijk van wie je bent en waar je van houdt. Heb je kinderen dan zou je ook nog kunnen kiezen om de muur te verven met krijtverf of koop een krijtbord, dan kunnen de kinderen de muur voor je opvrolijken :-).

Sierkussens voor op de bank

De kussens op de bank kun je ook aanpassen in zomer kleurtjes of een print op de kussen wat je doet denken aan mooi een mooie zomerdag! Wil je een stap verder gaan, dan kun je ook kiezen voor een vloerkleed die je alleen in de wintermaanden gebruikt. In het voorjaar kun je dan een ander kleed neerleggen met lichte zomerkleuren.

Je interieur uit de winterslaap