Kipragout met room

Voor de korte avonden: klaar in een handomdraai en met de kruidige smaak van dragon!

Recept voor 4 personen

Ingredienten:

  • • 400 g kipfiletblokjes
  • • 2 el tarwebloem
  • • 25 g ongezouten boter (of margarine)
  • • 250 g champignons
  • • 200 ml verse slagroom
  • • 3 tl gedroogde dragon

Bereiden:

  • 1. Bestrooi de kip met de bloem, peper en eventueel zout. Verhit de boter in een hapjespan en bak de kip in 3 min. op hoog vuur rondom bruin.
  • 2. Maak ondertussen de champignons schoon met keukenmapier en snijd in plakjes. Voeg toe aan de kip en bak 1 min. mee op hoog vuur. Voeg de slagroom en dragon toe en laat op laag vuur 3 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snelle kipragout met room, champignons en dragon

Bron: Albert Heijn