Stephanie Dijst

Graag geven we nu het woord aan onze gastblogger Stephanie Dijst.  Ik ben woonstylist van Practica Wonen Almere Samen met mijn man en twee dochters woon ik in Weesp. Wat een leuk idee van IN.HOUSE om gastbloggers uit te nodigen. Iedere blogger heeft zo zijn eigen kijk op interieur en kan zo iets heel persoonlijks toevoegen.

De lente komt eraan! Dan is het voor de meeste ook weer tijd om in huis het nodige te veranderen. Om het huis lente klaar te maken. Maar hoe kun je dit nu het beste doen? Hier lees je hoe je snel en zonder hoge kosten je huis lenteproof kunt maken.

Warme kleuren

Warme kleuren is waar het om draait, dat is de interieurtrend van dit jaar. Met de kleur groen in het bijzonder, dit vooral door middel van kamerplanten. Kamerplanten en hangplanten brengen veel sfeer in jouw interieur. Deze trend komt al uit de jaren 70 maar is nu in een modern nieuw jasje gestoken. Planten brengen je huis echt tot leven.

Wanneer je verschillende hangplanten bij elkaar hangt geeft dit een speels e.ect, hierbij wel rekening houden met de eigenschappen van de plant. Haal de natuur in huis en creëer zo je eigen Urban Jungle.

De kleur groen

De warme trend kleuren en het 'GROEN' combineren mooi met meubelen van natuurlijke materialen. Met natuurlijke materialen krijg je een rustige sfeer. Het eerste waar je aan denkt bij natuurlijke materialen is hout. Het voordeel van hout is dat het in verschillende kleuren en soorten bestaat. Hout kun je op allerlei manieren toepassen in je interieur.

Zo heeft IN.HOUSE een mooie collectie houten eettafels waarin de boom nog te herkennen is. Deze kan je naar eigen wens samen stellen, zowel wat het blad betreft als het onderstel. Zodat het helemaal past in je eigen sfeer. Houten accessoires zoals kandelaars en dienbladen maken het helemaal af.