Salontafels

Salontafel kopen?

De salontafel is in veel gevallen het middelpunt van de woonkamer. Salontafels zorgen ervoor dat je in je woonkamer alles binnen handbereik hebt, erg praktisch dus! Denk bijvoorbeeld aan een lekkere kop koffie die je graag bij de hand hebt als je lekker op die relaxte stoel of bank zit. Het is dan handig als dit even weg kunt zetten op je salontafel.

Daarnaast biedt de tafel de mogelijkheid om heerlijk met je benen languit te relaxen (wel oppassen dat de kinderen deze gewoonte niet overnemen!). De salontafels van IN.HOUSE zijn verkrijgbaar in heel veel formaten en stijlen, zodat je zelf een combinatie kunt maken dat past bij het interieur. Kies voor een grote salontafel of bijvoorbeeld voor een salontafel van glas, een combinatie maken van meerdere salontafels kan natuurlijk ook! Laat je inspireren door onze salontafels in het overzicht hierboven!

Salontafeltjes

Salontafels; groot aanbod

Wil je een opvallend tafeltje in de woonkamer als blikvanger van het interieur of juist liever een salontafel afstemmen op de rest van jouw meubelen zoals bijvoorbeeld het tv-meubel dat meestal in dezelfde ruimte is terug te vinden? Bij IN.HOUSE kan het allemaal. Ons assortiment bestaat uit grote, kleine, hoge en lage tafels en qua stijl is er ook ontzettend veel keuze.

Salontafels

Salontafel kopen?

De materialen van het tafeltje hebben een grote invloed op de stijl, een houten salontafel zorgt er bijvoorbeeld voor dat er een warm accent wordt toegevoegd aan het interieur terwijl een hoogglans lak juist een moderne twist geeft. Glazen tafels kunnen zowel modern als tijdloos zijn en dit materiaal zorgt ervoor dat een ruimte optisch groter lijkt, ideaal voor bijvoorbeeld een klein appartementje of een woonkamer met weinig ruimte!

Leuke salontafeltjes

Nieuwe trends bekijken

In de woonwinkels van IN.HOUSE wonen vind je de nieuwste trends en boordevol wooninspiratie. Kom gerust eens langs om de verschillende trendy salontafels en bijzettafels te bekijken en ideeen op te doen. Natuurlijk helpen onze interieuradviseurs je graag.