Licht in de duisternis

20-11-2018 10:00

Licht in de duisternis

De donkere en koude dagen zijn weer aangebroken en dus is het weer tijd voor gezelligheid in huis. Voor de meeste mensen zijn de feestdagen een moment van gezelligheid, lekker eten en tijd doorbrengen met familie of vrienden. Kortom, dagen om jezelf op te verheugen. Maar ook zonder de feestdagen is het fijn om gezelligheid in huis te hebben. Dit kan we verschillende manieren!

Shine a light on me

Waar enkele jaren gelden stompkaarsen ontzettend populair waren, zien we steeds vaker de lange dunne tafelkaarsen terugkomen. Kaarsen en theelichten zijn de beste sfeermakers als het buiten vies en koud is. Plaats een aantal kaarsen bij elkaar op een plateau, groepeer een aantal theelichten of koop een mooie kandelaar. Kaarslicht is een goede sfeermaker!

Sfeermaker

Maak de haard herfst klaar

Is de haard al schoongemaakt? Helemaal klaar voor het komende koude seizoen? Steek hem dan lekker al aan. Romantisch bij het haardvuur, op dat schapenvachtje met een goed boek! Heerlijk die herfst. Combineer dan lekker met een lekker warm en zacht vloerkleed bij jouw in huis! Of een mega comfortabel schapenvacht waar je op kunt zitten of liggen? Dit is wel een must in de herfst en de winter. Leg er eentje op de vloer, op de bank of in een comfortabele stoel.

Tenso bank

Vervang de hoezen van de sierkussens

In de zomer wil je graag dat het licht en fris in huis is, maar in de herfst wil je juist de sfeer van warmte en geborgenheid creëren. Dit doe je door bijvoorbeeld te kiezen voor een andere kleur en materiaal voor de kussen hoezen van de sierkussens. Prachtige fluweel of grof gebreide stoffen, diepe kleuren met een warme gloed die lekker zacht aanvoelen.

Sierkussens

Kussens

Sierkussentjes

Maak het af met sfeerverlichting

Ten slotte is sfeerverlichting ook erg belangrijk. Mooie sfeerlampen zoals tafellampen, hanglampen, wandlampen of vloerlampen kunnen het interieur net dat duwtje in de rug geven om een gezellige sfeer te maken.