Interieurtips

De herfst heeft alweer zijn intrede gedaan en ook de winter laat niet lang meer op zich wachten. Buiten wordt het steeds kouder en de dagen lijken korter te worden. Tegelijkertijd worden de knusse, warme avonden op de bank steeds langer. Voor de één een heerlijk vooruitzicht, terwijl de ander stiekem alweer terug verlangt naar zwoele zomeravonden. Of je nu tot de eerste of laatste groep behoort, een knusse en gezellige woonkamer wilt iedereen. Wij helpen je hier graag bij met deze interieurtips!

Kies een comfortabele bank

Waar breng jij je avonden het meest door? Jawel, op de bank! Daarom is het van belang dat je een bank hebt die helemaal aan jou wensen voldoet. Bij IN.HOUSE vind je een breed assortiment banken, zo is er altijd een bank die bij jouw interieur past. Denk bijvoorbeeld aan die landelijke bank Friso, die moderne bank Carolina of heb je toch liever die industriële bank Entino?

Je moet natuurlijk wel heerlijk kunnen zitten met een goed boek of languit kunnen liggen voor de tv. Een mooie hoekbank die past bij de stijl van je interieur is dan zeker een slimme keuze en als je goed rondkijkt is er genoeg moois te vinden. Deze bieden niet alleen alle ruimte, maar zien er ook prachtig uit: je zithoek is in één keer stijlvol ingericht. Zo geniet je optimaal van het thuisgevoel.

Landelijke bank

Kies voor vloerkleden, plaids en kussens

Een vloerkleed brengt sfeer in het interieur. Het zorgt ervoor dat de hoek afgebakend wordt en dat geeft een geborgen en prettige sfeer. Dit biedt tevens nóg een voordeel: je hoeft niet meer over een koude, harde vloer te lopen. Daarnaast kunnen leuke plaids en kussens de avonden op de bank nog comfortabeler én gezelliger maken. Het is hierbij wel heel belangrijk dat je voor de juiste kleuren combinaties kiest. Weet je niet zo goed welke kleuren het gewenste effect hebben? Kom dan langs voor een gratis interieuradvies.

Karpetten

Plaats extra sfeerverlichting

Verlichting heeft enorm veel effect op een ruimte. Staande lampen die op de muur gericht staan zorgen bijvoorbeeld voor veel meer sfeer dan wanneer je deze de ruimte in laat schijnen. Bovendien kun je extra sfeerverlichting plaatsen. Tegenwoordig zijn er bijvoorbeeld kaarsen verkrijgbaar met een speciale hout lont, ook wel houtvuur kaarsen genoemd. Deze knetteren zachtjes tijdens het branden zodat het net lijkt alsof je bij een houtvuur zit. Gezelligheid gegarandeerd!

Verlichting

Zorg voor een winterse geurtjes

Een gezellige inrichting is niet alleen visueel waarneembaar, ook geuren kunnen van invloed zijn. Kies bijvoorbeeld voor heerlijke geurkaarsen of plaats seizoensgebonden producten uit de natuur in je woonkamer. Je zult merken dat dit een verschil maakt op je gemoedstoestand. 

Kom langs bij één van onze woonwinkels om onze collectie te bekijken of om de mogelijkheden te bespreken. Toch nog liever even online oriënteren? Dat is uiteraard ook geen probleem.