Mix & Match

21-03-2018 12:49

Mix & Match

Ga je verhuizen, verbouwen of ben je een make-over van plan? Het kiezen van een woonstijl kan een grote uitdaging zijn. Tijdens het maken van de keuzes over hoe jouw huis eruit moet komen te zien kunnen veel vragen bij je opkomen. Denk bijvoorbeeld goed na over welke kleuren bij jou en je huis passen. En past jouw woonstijl wel bij die van je partner?

Gratis woonadvies van onze interieuradviseurs

Het kan natuurlijk heel leuk zijn om uren door te brengen op woonboulevard, maar kom je woonstijl ontdekken bij IN.HOUSE. Maak een afspraak bij een IN.HOUSE woonwinkel, onze interieuradviseurs gaan samen met jou en je partner op ontdekkingsreis. Samen gaan jullie de wensen in kaart brengen. Tijdens deze ontdekkingsreis kom je erachter welke woonstijl bij jullie past.

Of het nu gaat om een eethoek, zithoek of een compleet interieur, onze interieuradviseurs helpen je met hun kennis, ervaring en gevoel voor ruimte en kleur. Zij komen samen met jou tot een interieur dat klopt tot in de puntjes. Want zeg zelf, er is niets lekkerder dan thuiskomen in een interieur dat voelt als thuis en helemaal naar jouw smaak is ingericht.

Ontdek jouw stijl!

Met onze ruime collectie in verschillende stijlen vind je altijd meubels die bij je passen. Van landelijk tot modern. Onze stylisten helpen je om jouw stijl te ontdekken, of vinden de juiste mix!

Tijdens het adviesgesprek wordt er een plattegrond ingetekend op schaal waarin de voor en door jouw uitgekozen meubels tot in detail worden geschetst. Zo weet je zeker dat alles past. De ontwerpen die tijdens het adviesgesprek worden gemaakt mag je lekker mee naar huis nemen. Zie jij jouw nieuwe interieur al voor je?

Wooninspiratie nodig?

Je smaak ontwikkelt zich voortdurend, dus kom regelmatig langs in onze winkels voor meer wooninspiratie. Liever vanuit de luie stoel wooninspiratie op doen? Kijk dan eens verder op deze IN.HOUSE website op de pagina wooninspiratie. Hier vind je diverse woonstijlen voorzien van tips en tricks over hoe je de woonstijl zelf kan doorvoeren in bijvoorbeeld je woonkamer. Blader ook eens door ons woonmagazine. Deze staat bomvol met ideeën, tips, de laatste trends en nog veel meer.