Noedelsoep

Het is weer tijd voor een heerlijke soep! Geef je soep een aziatisch tintje door er biefstuk en paksoi aan toe te voegen!

Recept voor 4 personen

Ingredienten:

  • • 300 g biefstuk (op kamertemperatuur)
  • • 2 el arachideolie
  • • 400 g champignonroerbakmix
  • • 2 liter rundvleesbouillon van tablet
  • • 250 g fijne mienestjes
  • • 100 ml woksaus sweet & sour
  • • 6 el azijn
  • • 1 paksoi

Bereiden:

  • 1. Bestrooi de biefstuk royaal met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstuk in 8 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat op een bord onder aluminiumfolie rusten. Bak in het achtergebleven bakvet de champignonroerbakmix in 5 min. op hoog vuur goudbruin. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 2. Breng ondertussen de bouillon aan de kook en voeg de mie toe. Laat 5 min. zachtjes koken. Breng op smaak met de woksaus sweet & sour en de azijn. Snijd de paksoi fijn en verdeel met de gebakken champignons over 4 ruime kommen. Snijd de biefstuk in dunne reepjes. Verdeel de mie, bouillon en biefstukreepjes over de groenten.
Noedelsoep met biefstuk

Bron: Albert Heijn