Cognac is een van de meest sfeervolle kleuren, en deze kun je zowel combineren in een warm als in een koel kleurenpalet. Dat maakt cognac kleur ook de perfecte kleur voor in jouw interieur! Je kunt denken aan een cognac kleurige bank of fauteuil, maar wat dacht je van cognac eetkamerstoelen? Met cognac kleurige eetkamerstoelen zorg je er direct voor dat jouw eethoek sfeervol wordt. We laten je graag 5 trendy eetkamerstoelen zien en hoe je deze kunt combineren in een eethoek.

Daan; Industrieel en chique

Eetkamerstoel cognac leer daan

Een van onze leukste cognac eetkamerstoelen is onze Daan. Deze eetkamerstoel staat goed in een industrieel interieur door het stoere leer. Combineer deze eetkamerstoel met onze boomstam eikenhouten eettafel Gardo. En om deze trendy eethoek helemaal af te maken schuiven we ook nog de Daan eetbank aan. Het enige wat je nu nog nodig hebt is goed gezelschap om te genieten in deze eethoek.

Contiro; Vintage lounge

Eetkamerstoel cognac leer Contiro

Met deze stoel haar je de sfeer van een karakteristieke wiskey bar in huis. En dat is precies waar deze eethoek om draait! Karakter! Een tafel waaraan sterke verhalen verteld worden, daar wil je natuurlijk heerlijk bij kunnen zitten! Onze Contiro eetkamerstoel biedt comfort. Deze eetkamerstoel is bekleed met onze duurzame leersoort Rancho. Combineer deze stoel met een stoel uit dezelfde serie in grijs microleer. Waar ontstaan de beste verhalen? Juist, aan een ronde tafel! Een ronde eettafel zorgt ervoor dat iedereen elkaar aan kan kijken, en dat is fijn tijdens goede gesprekken. Onze eettafel Ranara heeft een bijzonder keramiek blad waarin warme tinten zichtbaar zijn. Dit past perfect bij de stoere stoelen. Als je nu nog niet overtuigd ben, weten wij het ook niet!

Jela; Modern genieten

Eetkamerstoel cognac duo stoffering Jela

Wat heeft deze eetkamerstoel niet?! Een meeverend onderstel, duo stoffering én een speelse uitstraling. Dé perfecte moderne eetkamerstoel, die ook nog eens heerlijk zit door de fijne kuipzitting. Combineer je deze cognac kleurige eetkamerstoel met dezelfde stoel in het blauw dan creëer je een prachtig contrast. Schuif deze stoelen aan bij onze huiselijke eettafel Romaria, deze is voorzien van stoere metalen poten die passen bij de poten van de Jela stoel. Dus ben je op zoek naar een fijne cognac kleurige eetkamerstoel met armleuning? Zoek dan niet verder!

Jernio; Stoer en landelijk

Eetkamerstoel cognac Jernio

Aardetinten combineren met cognac kleur? Ja doen! Cognac kleur is een perfecte kleur om te combineren met warme en zachte aardetinten. Denk hierbij aan bruin, taupe en groen. Het mooie van aardetinten is dat deze eigenlijk altijd met elkaar matchen, de perfecte kleuren voor jou eethoek dus! Onze eetkamerstoel Jernio is een heerlijke comfortabele eetkamerstoel de past in een industrieel en landelijk interieur. Combineer deze stoelen met bijvoorbeeld onze ronde eettafel Canarias.

Vinto; Hip en comfortabel

Eetkamerstoel cognac Vinto

Wil je een eethoek die on-trend is en waar je eindeloos Instagram foto’s van kunt maken? Onze eetkamerstoel Vinto is een hip en modern stoeltje wat past in een modern huishouden. Hierbij zie je weer dat cognac kleur een echte sfeermaker is, en goed te combineren is met groen. Omdat de Vinto eetkamerstoel niet al te veel ruimte inneemt kun je genoeg stoelen rond de tafel plaatsen. Maar combineer je deze stoel met onze ovale eettafel Canarias dan zorgt dit helemaal voor extra zitruimte. Bel al je vrienden maar op voor een gezellig etentje, genoeg plaats voor iedereen!

Cognac microleer

Cognac is een kleur die we veel zien in leren meubels, maar heb je liever een alternatief voor leer met de voordelen van microvezelstof? Combineer dan het beste van deze twee werelden en kies voor microleer! Wat het precies is? Microleer is een combinatie van echt leer en microvezel stof. Microleer materiaal is voorzien een leervezel laag en een bovenlaag van onderhoudsvriendelijke microvezelstof. Het heeft de eigenschappen van echt leer, maar het allerbelangrijkste is dat het lijkt op echt leer. En om in de trend van cognac kleur te blijven, er zijn heel veel meubels in cognackleurig microleer, zie hieronder een paar van onze favorieten!

Cognac kleur microleer meubels

Fauteuil SentaniaHoekbank AmparaEetkamerstoel Tanaro

 

 

Stel zelf je cognac kleurige meubel samen!

Bij INHOUSE houden we ervan dat jij zelf kunt bepalen! Zo kies je bij veel van onze meubels zelf het materiaal, de opstelling, het stiksel of pootjes. De opties zijn eindeloos! Zo kun je dus ook zelf je ideale cognac kleurige meubel samenstellen. Bekijk onze stoffencollectie voor een uitgebreide keuze in verschillende meubelstoffen. Onze stof bari in cognac is een prachtige microleerstof.  Liever een echt leren meubel? Onze ledercollectie bestaat uit een ruim assortiment leersoorten. Onze leersoort Granada heeft een prachtige cognac kleur of kies voor onze leersoort Massif in cognac kleur. Bekijk hier alle kleuren leer.

Overtuigd van de veelzijdigheid van cognac kleur? Tijd voor actie!

We snappen dat je na het lezen van deze blog niets anders wil dan jouw eethoek opfrissen met cognackleurige eetkamerstoelen. Heb je een stoel gezien die naar wens is? Of heb je nog extra inspiratie nodig? Bekijk al onze eetkamerstoelen online of kom langs in de winkel en laat je gratis adviseren door een van onze specialisten.