Waarom kiezen voor een standaard bank als je hem ook naar wens samen kunt stellen? Dat dachten wij ook! Daarom kan je bij INHOUSE alle banken zelf samenstellen. Ontdek de mogelijkheden!

Oneindig veel mogelijkheden met een INHOUSE bank

De INHOUSE collectie bestaat uit vele banken, van klein tot groot, van modern tot landelijk en van zacht velours tot soepel leer. Heb jij een bank gevonden die jij mooi vindt én die in jouw interieur past? Perfect, dan ben je snel klaar!
We kunnen het echter goed voorstellen dat de bank die jij mooi vindt te groot is, of dat een andere stof beter in jouw interieur past. Bij een aantal banken is het zelfs mogelijk om andere pootjes, armleuningen of bijvoorbeeld zitcomfort te kiezen. Je begrijpt; super veel mogelijkheden! We kunnen niet alle mogelijke banken in onze winkels en op onze website laten zien. Daarom helpen wij jou stapsgewijs met het samenstellen van jouw droombank!

In 3 stappen je (hoek)bank zelf samenstellen

Maatwerk

Stap 1: Laat je inspireren en ontdek jouw stijl!

Voordat je je überhaupt gaat verdiepen in het samenstellen van je nieuwe bank, is het goed om te weten wat je aanspreekt en waar je behoefte aan hebt. Maar waar doe je inspiratie op? Wij adviseren je altijd om eens een inspiratie rondje te doen bij één van onze dealers. Gewoon even lekker door de stijlstudio’s lopen, je laten inspireren en natuurlijk proefzitten. Inspiratie mee naar huis nemen? Neem dan een gratis INHOUSE woonmagazine mee uit de winkel of bekijk deze online. Dit woonmagazine staat vol met de mooiste meubels, de nieuwste trends en heel veel inspiratie. Tip: verzamel je ideeën en voeg ze samen op een Pinterest bord. Dit is een makkelijke manier om een moodboard te maken. Op ons Pinterest account staan oneindig veel pins die jij kunt gebruiken. Maar ook op Instagram en Facebook inspireren we je graag.

Stap 2: Kies je bank

Misschien heb je je oog al laten vallen op een bepaalde bank, of wil je graag nog eens al onze banken bekijken. Als je een bank zelf wilt samenstellen, kies je als basis één van onze banken uit op onze website of in één van onze winkels.
Wanneer je een bank hebt gekozen, kun je bepalen welke opstelling, stof, kleur, afwerking en extra opties je wilt. Al onze banken zijn naar wens samen te stellen, de ene bank heeft echter meer mogelijkheden dan de ander. Er zijn 1001 mogelijkheden, daarom raden we áltijd een adviesgesprek aan. Onze adviseurs kunnen je alles vertellen en laten zien en helpen je uiteraard gratis. Wil je alvast online wat research doen? Ga dan naar de productpagina van de desbetreffende bank, hier vind je meer informatie over wat de mogelijkheden zijn van dit model.

Stap 3: Tijd om te customizen!

De basis is er, en als het goed is heb je inmiddels ook al hulp van onze experts ingeschakeld. Nu is het tijd om de bank helemaal eigen te maken. Er zijn 3 keuzes die je moet maken bij het samenstellen van jouw droombank. Hieronder leggen we precies uit waar deze keuzes uit bestaan:

1 - Hoekbank? U-bank? 3-Zitsbank?

Dit kan een lastige keuze zijn, want hoe groot moet de bank worden en welke opstelling past het beste in jouw woonkamer? Weet je dit zelf al, of heb je hier hulp bij nodig? De adviseurs in onze winkels nemen graag alle tijd voor je om samen te kijken naar de juiste afmeting en de gewenste opstelling. Wil je zeker weten dat er rustig de tijd voor je wordt genomen? Plan dan een gratis adviesgesprek in.

2 - Stof of leer? Welke bekleding kies jij voor jouw nieuwe (hoek)bank?

Wist je dat je bij ons keuze hebt uit wel meer dan 250 stof- en leersoorten. Er zijn dus enorm veel mogelijkheden om je bank mee te laten stofferen, van zacht velours, tot weefstof en soepel leer. Weet je al welke kleur het beste in jouw interieur past en wat voor materiaal je prettig vindt? Of twijfel je nog? Lees dan ook eens onze blog ‘Wat is beter, stof of leer?
Uiteraard kun je in onze winkels alle stoffen komen bekijken en voelen, dan ervaar je pas echt goed het materiaal en wordt de keuze maken makkelijker.

3 - Overige opties

Naast het kiezen van het materiaal en de opstelling zijn er nog vele andere opties waarmee jij een bank echt helemaal eigen kunt maken. Zo kun je bij een aantal van onze banken kiezen uit meerdere poten, de manier waarop de naden gestikt zijn en het zitcomfort.
Maar wil je voor een ultieme chill bank gaan? Kies dan voor een relaxbank zoals onze Celino. Deze bank heeft diverse verstelbare relaxfuncties, usb-oplaadpoort én bekerhouder. Wat jij wenst, wij hebben het!

 

Onze top 3 banken met oneindig veel mogelijkheden:

1 - Rigas

Rigas bank zelf samenstellen

Laat de veelzijdigheid van onze Rigas bank je niet afschikken! Het mooie van deze bank is dat je het echt, maar dan bedoelen we ook ECHT, helemaal zelf samen kunt stellen. Geen één Rigas bank is hetzelfde, daarom helpen onze adviseurs in de winkel je ook graag met het samenstellen van jouw Rigas.

Onze Rigas bank is te customizen met:

  • • Verschillende zitcomforts en zitdieptes
  • • Keuze uit verschillende rug- en armleuningen
  • • Extra opties zoals: bed-relax functie, hoofdsteun, verstelbare zitting, opbergruimte en elektrische relaxfuncties.

 

2 - Carolina

Carolina bank zelf samenstellen

Op het eerste gezicht zie je het misschien niet direct, maar onze Carolina bank is er een met vele opties.

Carolina customize je met:

  • • Verschillende armleuningen en pootmogelijkheden
  • • Keuze uit verschillende afwerkingen van de stiknaad
  • • Verschillende zitcomforts mogelijk

 

3 - Ampara

Bank Ampara zelf samenstellen

Ampara heeft een stoere uitstraling en is ook helemaal naar jouw wens samen te stellen. 

Onze Ampara bank maak je eigen met:

  • • Keuze uit een standaard poot of framepoot
  • • Verschillende poot hoogtes
  • • Keuze uit verschillende zitcomforts

 

Maatwerk iets voor jou? Zeker weten!

Bij maatwerk denk je natuurlijk vaak dat het niet in je budget zit, maar wanneer je een meubel bij ons komt samenstellen zul je ontdekken dat maatwerk echt niet duurder hoeft te zijn. Via onze website maak je vrijblijvend een afspraak bij een van onze winkels voor een gratis product- of interieuradvies. Tijdens zo’n advies ga je samen met een adviseurs aan de slag om jouw droombank samen te stellen. Maak nu een afspraak en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.