Heb je plannen om je interieur aan te passen? Ben je al aan het rondkijken welke stijl er bij jou past? Hartstikke leuk natuurlijk, maar je zal wel merken dat je met veel keuzes te maken krijgt. Hoe fijn zou het zijn als een interieurspecialist jou daarbij helpt? Bij INHOUSE krijg je gratis interieuradvies in al onze winkels.

Waarom een interieuradvies?

Tijdens het restylen van een woning of volledig inrichten van een nieuwe woning is het fijn als iemand met verstand van zaken met je meedenkt en je op verrassende ideeën brengt. Hiervoor kun je gebruik maken van een interieuradvies.

Jouw interieur, jouw wensen

We luisteren naar jouw woonwensen, ontdekken de mogelijkheden binnen jouw woning en gebruiken onze expertise en jarenlange kennis om dit samen te voegen in een interieurplan waar jij direct mee uit de voeten kan.

Interieuradvies

5 Redenen waarom een interieuradvies iets voor jou is

  1. 1 -  Je ontdekt mogelijkheden die je zelf waarschijnlijk niet zou zien. Verrassende combinaties!
  2. 2 – Je bespaart tijd en energie. Urenlang rondslenteren in woonwinkels en scrollen op Pinterest is voorbij. De adviseur gaat gericht aan de slag met jouw wensen.
  3. 3 – Je hoeft het niet alleen te doen. Iemand kijkt met je mee en helpt je keuzes te maken.
  4. 4 – Je voorkomt miskopen omdat je samen goed nadenkt over de indeling en basis van je interieur.
  5. 5 – Jouw huis wordt nu echt jouw thuis. Een persoonlijke plek die bij jou past, eenheid en helemaal naar jouw wens.

Advies en meubels op maat

Bij INHOUSE kun je de meeste meubels zelf samenstellen en op maat laten maken. Maar om zeker te weten dat je kiest voor de beste opstelling en indeling denken wij graag met je mee. Dat doen we met tekeningen en op basis van foto’s van het huidige interieur. Samen kijken wat mag blijven en wat daarbij past.

Door onze jarenlange kennis en ervaring weten wij precies wat er wel en niet kan in jouw woonkamer. We inspireren je graag op het gebied van kleur, stijl en materiaal.

Is het echt gratis? 

Wij werken met drie verschillende soorten advies; product en meubeladvies, interieuradvies/schets en een 3D interieuradvies. Bepaal zelf welk advies jij nodig hebt:

  • Product en meubeladvies (max 60 min)

Heb je een vraag over onze producten, prijzen, maatwerkmogelijkheden of materialen? Tijdens een product- en meubeladvies kun jij al je vragen stellen aan één van onze experts. Want we adviseren je graag over de mogelijkheden op het gebeid van bekleding, materiaal, afmeting en opstellingen.

  • Interieuradvies + schets (max 90 min)

Tijdens een interieuradvies kijken we samen naar de mogelijkheden om jouw woon- of eetkamer opnieuw in te richten en maken we een indelingsplan inclusief eventuele schets. Tijdens de afspraak geven we je inspirerende ideeën, onverwachte mogelijkheden en zorgen we dat jouw interieur één geheel wordt.

  • 3D interieuradvies (max 150 min)

Wil je een uitgebreid advies en jouw nieuwe interieur echt voor je zien? Dan helpen we je graag met een 3D interieuradvies. Hierbij gebruiken we onze software om voor jou een 3D interieurplan te maken. Voor een 3D interieuradvies rekenen wij € 149,- maar dit wordt bij een aankoop van € 2000,- of meer in mindering gebracht.

Interieuradvies

Hoe werkt het?

Via deze link kun je eenvoudig een afspraak maken bij jouw favoriete INHOUSE winkel op een tijdstip dat jou uitkomt. Nadat je dit gedaan hebt zal een adviseur contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.

Tijdens de afspraak heb je de volledige aandacht van één van onze experts en zul je onder het genot van een kopje koffie van A tot Z geholpen worden.

Dit neem je mee naar je afspraak

Omdat we graag onze ideeën en inzichten op jouw interieur los laten, is het handig als je de volgende dingen alvast meeneemt:

  • • Een plattegrond van jouw huidige woning of op te leveren (nieuwbouw) woning
  • • Een moodboard zodat we een beetje een idee krijgen wat jouw stijl is

Onze winkels, een bron van inspiratie

Met 31 winkels verspreid over Nederland is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt. Onze winkels ademen liefde voor interieur, dit merk je aan de adviseurs en stylisten, de uitgebreide collectie en de manier waarop onze winkels gestyled zijn.

De deuren staan open! Kom kijken, proefzitten en voelen aan de verschillende stoffen. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend interieuradvies.