Weg met die saaie meubels, geef je interieur wat velvet! De velvet trend is niet meer weg te denken en mag dus zeker niet ontbreken in jouw interieur. Wij laten je zien hoe je velvet (of ook wel velours of fluweel genoemd) combineert en inspireren je graag met de fijnste items.

Velvet, fluweel, velours. Zo combineer je deze stof in jouw interieur!

Velvet past in ieder interieur, mits het goed gecombineerd is natuurlijk. Dat maakt ons ook zo enthousiast over de stof velvet. Velvet is van alle tijden en dat maakt de stof ook zo divers. Ga jij voor over de top of kies je liever voor strak en rustig? Het maakt niet uit, er is altijd een velvet item wat past bij jouw stijl.

3x de mooiste velvet banken, liefde op het eerste gezicht!

Velvet is comfy en aaibaar, hiervoor alleen al zou je een velvet bank moeten kiezen. Maar het is ook een echte eye-catcher in je interieur. Ga jij voor trendy, tijdloos of chique?

1) Haal een zonnestraal in huis met onze Delora velvet bank

Durf jij het aan om kleur in je huis te brengen? Dan is onze Delora koperkleurige velvet bank gemaakt voor jou! Met deze koper velvet stof is de bank echt het lichtpunt in je huis. Wedden dat jij elke dag met een glimlach door je huis heen loopt?

2) Groen moet je doen! Kies voor onze Voltia velvet bank

Wie dacht dat groen alleen was voor mensen die durven te experimenteren met kleuren heeft het mis! Groen in je interieur is niet alleen makkelijk te combineren het straalt ook nog eens rust uit. En geef toe, een beetje rust in huis kan iedereen wel gebruiken. Onze groene velvet bank Voltia is een perfecte manier om groen toe te voegen aan je interieur. Combineer deze met groene accessoires en planten om zo jouw eigen urban jungle te creëren. Of maak van deze bank een echte eye-catcher door de rest van je interieur rustig te houden. Tip: Een bijpassende fauteuil in dezelfde stof zorgt voor eenheid.

3) Tijdloos en sjiek; Noria 3-zits velvet bank

Blijft jouw interieur maar veranderen? Een bank is natuurlijk een item waar je niet maandelijks een ander exemplaar van koopt. Je bank staat centraal in je woonkamer en daar kan je de rest van je stijl omheen bouwen. Dat maakt onze Noria velvet bank ook zo top. Chique uitstraling door het velvet materiaal en tijdloos door de moderne vorm. De perfecte basis voor jouw steeds veranderende interieur!

Tip: Heb jij huisdieren? Kies dan voor een velvet bank!

Weten waarom? Lees deze blog: Het eeuwige dilemma; een leren of stoffen bank. Hierin vertellen wij over de voor- en nadelen van stof en leer. En waarom wij voor een velvet bank zouden kiezen wanneer er huisdieren in huis zijn. Interesting!

Opposites attract; Mix texturen en combineer materialen!

Combineer verschillende texturen en materialen om zo een wow-effect te creëren. Soms zijn juist de niet voor de hand liggende combinaties zo tof! Fluweel is het perfecte materiaal om te experimenteren met verschillende uitersten. Combineer bijvoorbeeld onze velvet stoelen Daan met onze boomstamtafel Mango. Zo is je eethoek cosy en toch stoer door het robuuste hout! Of combineer onze industriële bijzettafel Wayne met de trendy groene velvet fauteuil Monzone. De bijzettafel Wayne heeft een marmer blad wat super vet staat in het contrast met de velvet stof van de fauteuil Monzone. Krijg jij al zin om te gaan combineren?

Musthave; 3x velvet accessoire!

Velours materiaal alleen voor meubels? Natuurlijk niet! Er zijn wel 100 verschillende velvet items voor je interieur. Van lampenkappen en wandkleden tot sierkussens en hockers. Dit zijn dé 3 velvet accessoire musthaves voor in jouw interieur:

  1. 1. Sierkussen bloemen zwart
  2. 2. Wandkleed Face velvet zwart
  3. 3. Sierkussen velvet roze

 

Dus welk velvet item ga jij toevoegen aan jouw interieur?

Staat jouw wishlist na het lezen van deze blog ook vol met velvet items? Wij snappen dat maar al te goed. Maar het leukste moet nog komen! Wist je dat… Al onze meubels te combineren zijn met ons stoffenconcept. Ja, je leest het goed. Elke meubel is dus te combineren met velvet stof! Dus zie je een mooi meubel maar is het geen velvet stof of niet in de juiste kleur? Onze adviseurs en stylisten helpen je graag met gratis persoonlijk advies om jouw droom velvet meubel samen te stellen.