Je kent het wel, je hebt een toffe grijze bank in huis staan maar dat ene hoekje is nog zo leeg. De perfecte plek voor een fauteuil dus! Maar welke kleur fauteuil past bij jouw grijze bank? Een fauteuil is onmisbaar in een interieur, naast dat het een fijn plekje is om even tot rust te komen is het ook het item om je interieurstijl uit te spreken. Het voordeel van een grijze bank is dat dit dé perfecte basis is. Je kunt dus qua stijl heel veel kanten op met een grijze bank. We laten je graag 4 verschillende woonstijlen zien met een grijze bank, waarbij de fauteuil de smaakmaker is!

Interieurtrend Pretty Pastel

Pretty pastel; Stijlvol terug naar rust

Pastel kleuren zijn de perfecte kleuren om te combineren, probeer verschillende pastel kleuren bij elkaar en het zal nooit vloeken. Een pastel kleurige fauteuil zal dus altijd perfect staan bij jou grijze bank! Onze grijze draaifauteuil Irabo is de perfecte match in jouw pastel-perfect interieur. Deze draaifauteuil is comfortabel en met de bijpassende hocker creëer je een heerlijk chill plek. Onze Rapalo grijze hoekbank met relaxfunctie is als een kameleon en past zich aan iedere woonstijl, de perfecte basis dus. Deze stijl overnemen in jouw interieur? Vergeet dan niet om ook qua accessoires verschillende pastel tinten toe te passen.

Interieurtrend Golden leafs

Golden leafs; Modern landelijk wonen

Heb je een wat meer landelijke woonstijl en weet je niet goed wat voor fauteuil er past bij jou landelijke bank? Onze fauteuil Marito in koperkleurig velvet matcht heel goed bij een lichtgrijze bank en modern landelijk interieur. Bijvoorbeeld bij onze ribstof hoekbank Famanti. Deze stijl heet niet voor niets golden leafs, combineer deze fauteuil met gouden accessoires. En vergeet niet om ook een koperkleurig vloerkleed toe te voegen, hierdoor betrek je de bank bij de fauteuil en is de stijl helemaal af.

Interieurtrend camouflage green

Camouflage Green; Trendy én stijlvol

Groen in interieurs is hot! Dit komt omdat groen in heel veel woonstijlen past. En veel mensen een voorkeur hebben voor de kleur groen, dit komt omdat groen een natuurlijke kleur is en rust geeft. Een groene fauteuil past perfect bij een grijze moderne bank, zoals onze hoekbank Lorani. Onze fauteuil Monzone is een van onze bestsellers, en dat is niet voor niks. Deze fauteuil is verkrijgbaar in groen velvet en groen leer. Beide passen goed in de camouflage green woonstijl. Maak deze stijl helemaal af door accessoires toe te voegen zoals onze vloerlamp palm antiek brons. Deze lamp geeft prachtig licht maar trekt ook de aandacht door het leuke design.

Interieurtrend seventies power

Seventies power; Een moderne twist

Flower power in een modern jasje? De jaren 70 zijn een grote inspiratiebron voor nieuwe woontrends. Denk aan natuurlijke materialen zoals leer, alle soorten tinten geel en oranje en ronde vormen. Onze grijze hoekbank Sontino heeft een seventies touch met een moderne twist. Deze grijze bank combineer je perfect met onze Satorno gele fauteuil. Door deze grijze hoekbank te combineren met deze fauteuil maak je je interieur actueel met een knipoog naar de seventies.

 

Een fauteuil helemaal naar jouw wens!

Dus nu weet je natuurlijk precies welke kleur fauteuil je gaat plaatsen naast je grijze bank én zorg je hiermee dat dit aansluit bij jouw woonstijl. Een win-win situatie dus. Liever een andere fauteuil, bekijk al onze fauteuils en zit altijd een fauteuil in jouw smaak bij. Of kies voor maatwerk en stel zelf jouw droom fauteuil samen! Bijna al onze INHOUSE meubels zijn naar wens samen te stellen, dus liever een andere kleur, opstelling of stof? Geen probleem! Twijfel je nog en wil je graag dat iemand meedenkt bij de aanschaf van de juiste meubels? Maak dan gebruik van onze gratis interieuradvies. Je maakt eenvoudig een afspraak via onze website bij jouw dichtstbijzijnde INHOUSE woonwinkel. In de winkel helpen ze je graag met het samenstellen van jouw droominterieur. Wij inspireren, jij bepaalt!