Onze nieuwste meubels in de spotlight

Stilzitten? Dat doen we bij INHOUSE niet. Dagelijks zijn we bezig onze collectie nog beter en mooier te maken. Dit doen we door regelmatig nieuwe meubels toe te voegen aan onze collectie. Altijd volgens de laatste trends en ontwikkelingen.


Nieuwsgierig? We laten je graag onze 5 nieuwste meubels zien, kijk je mee?

Salria, de stoel waar je u tegen zegt

Salria eetkamerstoel

Een stoel waar je u tegen zegt, de rugleuning loopt naadloos over in de armleuningen. En vormt een u-vorm waar je rug comfortabel tegenaan kunt leunen. De Salria stoel werkt als een magneet voor de echte levensgenieters, uren vastgeplakt aan tafel zou zo maar eens voor kunnen komen.

Jesso als stralend middelpunt

Jesso bank

Deze bank schreeuwt natuurlijk om lekker in neer te ploffen. De bollige kussens en het heerlijke zachte materiaal ogen knus en gezellig. Wat deze bank echt tof maakt? De stijlvolle pootjes. Gaaf detail: de rug van de bank loopt gestroomlijnd door in de zijkant, haast zonde om te verstoppen tegen een muur. Dus geef Jesso de ruimte en hij zal shinen!

All eyes on Landa!

Landa fauteuil

Landa steelt de show in je woonkamer. Deze fauteuil is van top tot teen stijlvol. En doordat deze helemaal afwerkt is tot aan de vloer, ontstaat er een krachtig effect. Opvallen zal deze fauteuil zeker!

Ultra zacht en comfortabel dat moet Liberta zijn

Liberta fauteuil

Het stoere zusje van de Landa fauteuil zullen we maar zeggen. Fauteuil Liberta is net een tikkeltje strakker vormgegeven, waardoor deze een uniek effect geeft. Waarom deze fauteuil zo aanlokkelijk is om in te zitten? De ultra zachte velvet stof!

Throwback naar de seventies met Jontia

Jontia fauteuil

Een fauteuil is onmisbaar in je interieur. Naast dat het zorgt voor een extra chillplek, is het ook de manier om extra sfeer toe te voegen. Fauteuil Jontia is strak vormgegeven met een dikke knipoog naar de seventies. Dit is te zien aan het zwart houten frame, strakke lijnen en de bollige zitting van ribstof.

Kom jij onze passie voor interieur proeven in onze winkels?

Naast deze nieuwe meubels, staat onze showroom natuurlijk ook vol met toppers die zich al bewezen hebben. Nieuwsgierig? Neem eens een kijken bij één van onze INHOUSE woonwinkels.