Onze productspecialisten zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van de mooiste meubels. Hun creativiteit en kennis van kwaliteit zorgen telkens weer voor de creatie van nieuwe toffe producten. Altijd rekening houdend met de laatste trends en altijd volgens onze kwaliteitsstandaarden. Wij zijn trots op onze collectie en laten je daarom graag onze nieuwste meubels zien.

Delora hoekbank koper

Als sfeer een bank was; Delora in een nieuw jasje 

Onze Delora bank is voor vele al een bekende, de heerlijke okergele velvet hoekbank is door onze product specialisten in een nieuw jasje gestoken. Ontmoet de nieuwste Delora, een tikje groter dan het vorige showroommodel en in een gave koperkleurige velvet stof. Deze knuffelbare bank is een echte sfeermaker in huis. De bank zit heerlijk en het zachte velvet geeft een knus gevoel. Is koperkleur niet jouw ding? Vanwege groot succes hebben we ‘m nu ook in het donkergroen uitgebracht. Eén van de trendkleuren van dit moment. Beide banken zijn in de opstelling en kleur zoals afgebeeld op onze website binnen 1 week leverbaar. Sfeer in huis brengen was nog nooit zo makkelijk! Wil jij deze bank toch liever in okergeel (of een andere kleur of stof)? Dat is ook mogelijk. Je kunt namelijk deze bank zelf samenstellen en kiezen uit vele stoffen, dus ook in okergeel!

Relaxfauteuil Homara

Relaxed en stijlvol; Relaxfauteuil Homara 

Een relaxfauteuil saai? Say no more! Met relaxfauteuil Homara haal je comfort gecombineerd met design in huis. De strakke vorm past helemaal bij de trends van 2022. Liever een andere kleur of stof? Geen probleem, deze fauteuil kun je helemaal naar wens samenstellen. Liever een andere voet? Je hebt keuze uit metaal of hout. Ook kun je kiezen tussen handmatige gasveermechanisme, om de rugleuning en voetensteun te verstellen of elektrische relaxfuncties. En een fauteuil past altijd wel in je interieur toch?

Bijzettafel marmerlook

Als snoepje in je woonkamer; Marmerlook bijzettafel 

Naast goede tijdloze meubels, volgen we bij INHOUSE ook de nieuwste trends. Dat uit zich vaak in leuke en verassende meubels en accessoires. Deze bijzettafeltjes zijn toch té leuk!? Ze zijn heel goed te combineren, maar ook los van elkaar komen ze goed tot hun recht. Trendy met een 70s knipoog. We love it!

Eetkamerstoel Parcito velours

Happy new chair; Parcito! 

Deze stoel wil je! Een fijne kuipzitting, zachte velvet stof, én handig terugdraaimechanisme zorgen voor uren zitplezier. Wat, een terugdraaimechanisme? Hierdoor kan je de zitting draaien wanneer je op de stoel zit, en net zo gemakkelijk draait deze altijd weer terug wanneer je er vanaf gaat. Dit geeft extra comfort en is ook nog een superhandig, want de stoelen staan altijd netjes aan tafel. Parcito kun je in onze showrooms vinden in groen, antraciet en geel.  Maak er een feestje van door verschillende kleuren te combineren!

Hoekbank met ronde elementen Nomanti

Rond en organisch, met hoekbank Nomanti bank ben je on-trend!

Deze bank is niet te missen! Het robuuste uiterlijk met de afgeronde zachte details zorgen ervoor dat deze bank het middelpunt van jouw woonkamer zal zijn. Dit is een bank met een hoog chill-gehalte. De verschillende elementen zijn los van elkaar te combineren, waardoor je voor elke situatie een andere opstelling kunt vormen. Ook past de Nomanti helemaal bij de rond en organisch trend, nieuwsgierig waar we het over hebben? In onze blog ‘Trend: Ronde en organische vormen, hoe pas je ze toe in je interieur?’ vertellen we je alles over deze té gekke trend!

Onze passie voor interieur delen we graag. Online, en in onze winkels

Zoals je kunt merken hebben wij een passie voor interieur. Bij INHOUSE werken we als gedreven team elke dag aan het mooier maken van de Nederlandse woonkamers. Dit doen onze productspecialisten door de mooiste meubels te ontwikkelen, onze marketeers door jouw te voorzien van de leukste interieur inspiratie via social media en in onze winkels staan onze stylisten en adviseurs voor je klaar om jou te voorzien van gratis product- of interieuradvies. Meer informatie of gebruik maken van zo’n gratis advies? Via deze link lees je meer en maak je eenvoudig een afspraak bij een winkel bij jou in de buurt.