Opbergkasten, dressoirs, TV-meubelen, vitrinekasten; ze zijn er in veel verschillende soorten en maten. Afhankelijk van het materiaal en de kleur die je kiest kun je een kast perfect matchen met jouw stijl. Eikenhout wordt bijvoorbeeld vaak gekoppeld aan een landelijke woonstijl, zwart metaal staat in verbinding met een industriële woonstijl en witte meubels worden gezien als strak en modern. Bedenk dus vóór het aanschaffen van een kast of dressoir waar je hem precies voor wilt gebruiken en wat jouw woonstijl is. Op deze manier kun je veel gerichter zoeken naar jouw ideale opberger!

Welke kast past bij jou? Ontdek alle soorten kasten!

Een dichte of open opbergkast?

Een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd! Om je huis even lekker op te kunnen ruimen, heb je natuurlijk wel genoeg opbergruimte nodig. Ben jij niet echt een opgeruimd type? Dan zijn dichte opbergkasten ideaal voor jou! Kies hierbij voor een kast met een unieke vormgeving of mooie kleur en creëer meteen een echte eye-catcher in je interieur. Heb je veel accessoires en tierelantijntjes die juist wél gezien mogen worden? Kies dan voor een stijlvolle open wand- of vitrinekast. Hierin kun je al jouw persoonlijke accessoires uitstallen en onderdeel maken van je interieur. Heb je spullen die je liever uit het zicht houdt? Ga dan voor een buffet- of vitrinekast met aan de onderkant gesloten deurtjes. Zo heb je de best of both world!

Opbergkasten - button

Een lage opbergkast, oftewel een dressoir

Een dressoir is een erg populaire opbergkast en is bijna in ieder huishouden te vinden. Een dressoir is zeer geschikt om tegen een lange muur te plaatsen. Daarnaast is een dressoir een perfect meubel om mooie stylinghoekjes op te creëren, foto’s boven te hangen en je tv op te plaatsen. Bij het uitzoeken van een dressoir kun je kiezen uit een staand of hangend model. Beide geven je woonkamer een luchtig effect en laten de ruimte groter lijken!

Dressoirs - button

Een TV-meubel met opbergruimte

Op een TV-meubel kun je je televisie en leuke woonaccessoires kwijt. Achter de deurtjes is er ruimte voor apparatuur, dvd’s en games. Maar deze opbergruimte is ook ideaal om al je kabels weg te werken. TV-meubelen zijn er in verschillende afmetingen, materialen en kleuren, hierdoor is er altijd wel eentje die in jouw interieur past. Heb je een strak en modern interieur? Dan kun je kiezen voor een wit gesloten tv-meubel. Wil je liever een industriële look creëren? Kies dan voor een opengewerkt TV-meubel van hout en metaal. Kortom, de keuze is reuze

TV-meubelen - button

Maak je interieur af met een kast in jouw stijl!

Scandinavische kasten

Altari; warm en tijdloos

Een scandinavisch interieur staat voor een eenvoudige, functionele en warme stijl, waarin neutrale kleuren en natuurlijke houtsoorten een belangrijke rol spelen. De kastenserie van Altari is uitgevoerd in eiken fineer naturel en heeft door zijn zwarte metalen frame een stoere uitstraling. Altari bestaat uit verschillende elementen zoals een dressoir, TV-meubel, salontafel, uitschuifbare eettafel en diverse opbergkasten. Door de uitgebreide keuze aan elementen past Altari in ieder interieur!

Kastenserie Altari - Button
Kastenserie Altari - INHOUSE

Moderne kasten

Verdo; fris en eigentijds

De serie Verdo is door de mooie vormgeving een echte eye-catcher in je interieur. De combinatie van de zwarte structuurlak en het eiken fineer in kasteelbruin zorgen voor een frisse en eigentijdse look. Maar je kunt Verdo, naast de getoonde kleuruitvoering, ook in andere kleuren en combinaties verkrijgen. Een extra optie is om je vitrinekast te voorzien van LED verlichting, hierdoor zullen je getoonde items extra mooi shinen!

Kastenserie Verdo - button
Kastenserie Verdo - INHOUSE

Industriële kasten

Lentaro; stoer en handig

De stoere industriële kastenserie van Lentaro is uitgevoerd in mat zwart eikenhout, hierdoor zijn de kasten goed te combineren met andere meubels. De kasten van de Lentaro serie bestaan uit verschillende soorten en maten, denk bijvoorbeeld aan een grote boekenkast, TV-meubel, opbergkast met deur of een opengewerkte kast. Ga je voor greeploos of een metalen handgreep, de keuze is helemaal aan jou!

Kastenserie Lentaro - button
Kastenserie Lentaro - INHOUSE

Gratis interieuradvies op maat

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe kast voor in jouw woonkamer of een andere ruimte in huis? Onze interieurstylistes kunnen je helpen met het vinden van dé perfecte kast voor in jouw interieur. Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies!

Gratis interieuradvies - button