2022, wat een jaar! Een jaar waarin we alles uit de kast hebben getrokken om jou te inspireren en te helpen met jouw zoektocht naar een nieuw meubel of een totale make-over van je interieur. En dat niet alleen, lees verder en bekijk onze hoogtepunten die we samen met jou hebben kunnen bereiken. Wij zijn er trots op!

  • • Een jaar waarin we legio klanten blij hebben gemaakt met een nieuw INHOUSE meubel. Kijk binnen bij onze happy customers.
  • • Een jaar waarin we door middel van een gratis interieuradvies vele interieurs een stukje mooier hebben gemaakt en daar worden wij weer blij van.
  • • Een jaar waarin we een nieuw magazine hebben gelanceerd volop trends, en nieuwe meubels in vele stijlen hebben toegevoegd aan onze collectie (waar we hele mooie beelden en video’s van hebben geschoten).
  • • En een jaar waarin we online ook niet stil hebben gezeten. 17 inspirerende blogs, 157 Instagram posts, 21 nieuwsbrieven (met oplopende klantenbase van 52.000+ lezers)

We blikken terug op de online hoogtepunten van 2022. Van onze best verkochte meubels tot onze tofste social posts. Kijk je mee?

De 3 best verkochte banken

Bij INHOUSE kun je zelf je meubel samenstellen, want geen een huishouden heeft dezelfde wensen qua interieur. De één heeft liever een grote hoekbank en de ander kiest liever voor een 3-zitsbank met fauteuil ernaast. Deze 3 banken werden het vaakst verkocht in 2022:

Hoekbank Carolina Hoekbank Rigas Hoekbank Famanti

De 3 populairste fauteuils

Een fauteuil is de parel van je woonkamer, want het geeft net dat extra beetje karakter aan je zithoek. Ook veel van onze fauteuils zijn zelf naar wens samen te stellen, en dat hebben onze klanten dan ook dankbaar gedaan. Deze toppers staken er met kop en schouder bovenuit:

Fauteuil Grandola Fauteuil Rondo Fauteuil Irabo

Populaire Instagram posts

De liefde die wij hebben voor interieur, delen we graag. Dit doen we op de plekken waar jij het graag wil zien, en daarin mag Instagram natuurlijk niet ontbreken. Massaal gaven jullie ons liefde terug door de vele reacties, saves en likes. Daarbij staken er drie posts bovenuit:

Pronken op Pinterest

Het kan soms een hele speurtocht zijn, je interieur (opnieuw) inrichten. Vele beginnen dan ook met het verzamelen van inspiratie op Pinterest. Ons Pinterest account staat helemaal vol met inspirerende beelden, zodat jij deze kunt pinnen op jouw borden. Welke afgelopen jaar het meeste werden gepind? Dat zijn deze:

Inspirerende blogs, deze werd het meest gelezen 

Even Googlen, dat doet iedereen natuurlijk regelmatig. En zo kwamen jullie dan ook massaal uit bij onze blog over de interieurtrends 2023. En dat maakt deze blog onze meest gelezen blog.

Een kijkje in de glazen bol 

Over trends gesproken, er staat een nieuw fris jaar op ons te wachten. Wat we aankomend jaar kunnen verwachten qua trends? Denk aan zachte stoffen zoals bouclé, lichte kleuren zoals beige en duurzame materialen. Maar wat er echt gaat gebeuren? Wij hebben natuurlijk geen echte glazen bol, maar zullen de trends die we spotten natuurlijk als eerst met jou delen.

Op naar een stijlvol 2023! 

Natuurlijk willen we jou, als klant, volger en mede-interieurliefhebber bedanken voor de support en hopen dat we in 2023 nog meer interieur liefde met elkaar kunnen delen.