Lampen en verlichting zijn belangrijke elementen in een inrichting. Ze verlichten een ruimte niet alleen, maar beïnvloeden de hele sfeer. Iedereen heeft zijn persoonlijke voorkeuren. Donker, helder, verstrooid of gebundeld, zwak of juist krachtig. Elk interieur vraagt om zijn eigen licht. We vertellen je in deze blog alles over lampen met een stoere uitstraling. Deze passen perfect in een industrieel interieur.

Industriële lampen, zeer trendy 

Stoere industriële verlichting past bijna in elke interieurstijl. Het is vooral belangrijk dat je kijkt hoe de lichtbron jouw meubels en de ruimte verlicht en of deze elkaar versterken. Industriële verlichting is een trend die we nu veel zien en is in lijn met de stoer interieurs die we nu zien. De trend kenmerkt zich door het gebruik van materialen zoals beton en staal. Dit in combinatie met goud, geeft een warme maar toch stoere sfeer. Bijvoorbeeld onze tafellamp David, geeft sfeervol licht en staat super stoer.

Verlichting

Mooie stoere industriële hanglampen

Bij industriële lampen denk je natuurlijk direct aan grote hanglampen. Maar het kan binnen deze trend ook subtieler. Het is de combinatie van verschillende materialen wat deze trend zo interessant maakt. En wat dacht je van stoere grote schroeven en scharnieren, dit zorgt echt voor die robuuste uitstraling. De klassieke stalen kleur van veel fabriekslampen maakt plaats voor koper, brons en goud. Deze trend draait helemaal om een combinatie van stoer en speels.

Lampen

Industriële vloerlampen & wandlampen

Naast stoere hanglampen hebben we ook prachtige vloerlampen. Maak je industriële interieur compleet met een stoere wandlamp. Bij fabriekslampen denkt men vaak niet direct aan wandlampen. Ze worden vaak vergeten. Eigenlijk zonde, want wandlampen zijn bij uitstek geschikt om de juiste uitstraling in huis te creëren. Bijvoorbeeld goed op een betonlook muur. In een zeer moderne inrichting met strak witte muren vormen deze fabriekslampen een zeer fraai contrast. 

By-Boo lampen

Stoere lamp in huis, hoeft niet altijd groot te zijn

Stoere lampen hoeven niet altijd groot te zijn. Zo zijn er ook stoere, robuuste spots. Deze kleine krachtige lichtbronnen kunnen in principe overal worden bevestigd. En dat niet alleen, door de bijna oneindige verstelmogelijkheden kan het belichtingsgebied specifiek worden bepaald. 

 

Twijfel je welke verlichting past bij jouw interieur? Kom dan langs in één van onze INHOUSE woonwinkels en ontdek precies welke verlichting past in jouw interieur.