Stoere lampen

Lampen en verlichting zijn belangrijke elementen in een inrichting. Ze verlichten een ruimte niet alleen, maar beïnvloeden de hele sfeer. Iedereen heeft zijn persoonlijke voorkeuren. Donker, helder, verstrooid of gebundeld, zwak of juist krachtig. Elk interieur vraagt om zijn eigen licht. Wij gaan het hieronder hebben over lampen met een stoere uitstraling.

Industriële lampen, zeer trendy 

Stoere industriële en vintage verlichting kan in elke ruimte gebruikt worden. Geheel in lijn met de trend van dit moment hebben we bij IN.HOUSE ook een prachtige stoere trendy vormgegeven hanglampen. In verschillende modellen mooi op elkaar afgestemd en geheel volgens de huidige woontrend. Hang er verschillende op een rij of in een groepje boven de eettafel of onder de veranda. Stoer en toch klassiek. Trendy en stijlvol.

Verlichting

Mooie stoere industriële hanglampen

Bij industriële lampen denkt men natuurlijk direct aan grote hanglampen. Wat kenmerkt deze trend? De combinatie van verschillende materialen en het gebruik van grote schroeven en scharnieren zorgen voor de robuuste uitstraling. De meeste fabriekslampen hebben nog steeds de klassieke staal kleur. De combinatie van een stoer en speels uiterlijk zorgt ervoor dat de industrielook in vrijwel elk interieur past.

Lampen

Industriële vloerlampen & wandlampen

Naast stoere hanglampen hebben we ook prachtige vloerlampen. Maak je industriële interieur compleet met een stoere wandlamp. Bij fabriekslampen denkt men vaak niet direct aan wandlampen. Ze worden vaak vergeten. Eigenlijk zonde, want wandlampen zijn bij uitstek geschikt om de juiste uitstraling in huis te creëren. Bijvoorbeeld goed op een betonlook muur. In een zeer moderne inrichting met strak witte muren vormen deze fabriekslampen een zeer fraai contrast. 

By-Boo lampen

Slim besparen

Stoere lampen hoeven niet altijd groot te zijn. Zo zijn er ook stoere, robuuste spots. Deze kleine, krachtige lichtbronnen kunnen in principe overal worden bevestigd. En dat niet alleen, door de bijna oneindige verstelmogelijkheden kan het belichtingsgebied specifiek worden bepaald. Daarbovenop hebben deze LED-lichtjes een zeer laag stroomverbruik.