Een bank is waarschijnlijk één van de meest geliefde meubels in huis. Dé plek om een goed boek te lezen, serie te kijken of samen met vrienden een borreltje te drinken. Belangrijk aan een bank is dat deze van goede kwaliteit is, een goed zitcomfort heeft en natuurlijk bij je interieur aansluit. Bijna al onze bankstellen zijn daarom zelf samen te stellen. Kies een opstelling, materiaal en kleur en vind de bank die helemaal bij jou past. En om het wat makkelijker te maken voor je, hebben wij alvast een top 5 van onze meest populaire voor je gemaakt.

Meubels zelf samenstellen - INHOUSE

1. Groene hoekbank Rigas; helemaal naar wens samen te stellen!

Hoekbank Rigas is onze absolute topper! Dankzij ons maatwerkconcept is Rigas volledig zelf samen te stellen. Er zijn enorm veel mogelijkheden om de perfecte bank te creëren afgestemd op jouw maten, wensen en stijl.

★ Kies je opstelling en formaat. Keuze uit vele elementen
★ Kies het materiaal. Keuze uit 250 kleuren stof- en leer
★ Kies uit 8 verschillende armleuningen. Vast of verstelbaar
★ Kies uit 7 verschillende poten. In hout of metaal
★ Kies je zitdiepte. 52 of 56 cm
★ Kies uit 2 soorten zitcomfort. Bonell met HR schuim of HR schuim met memory foam toplaag
★ Kies uit vele extra’s. Van bed/relaxfunctie en elektrische relaxfunctie tot verstelbare zitting of opberglade

Hoekbank Rigas - buttonGroene hoekbank Rigas - INHOUSE

2. Revello; dé knusse grote hoekbank voor in ieder interieur!

Hoekbank Revello heeft een knusse uitstraling en is door haar vormgeving in veel interieurstijlen te plaatsen. Door het zwarte pootje, wat naar binnen staat gepositioneerd, lijkt het alsof de bank zweeft. Je kunt kiezen uit verschillende elementen om jouw ideale samenstelling te creëren. Wil je liever een andere stof en kleur? Geen enkel probleem; het kan allemaal!

Hoekbank Revello - buttonGrote hoekbank Revello - INHOUSE

3. Hoekbank Famanti met ribstof; perfect voor de hele familie!

Hoekbank Famanti ziet eruit om in neer te ploffen en is uitermate geschikt als echte familiebank. Door de grote, wat diepere elementen heeft ze een nonchalante en oversized look. Er is een uitgebreide keuze in elementen zodat er ook grotere of kleinere hoekopstellingen mogelijk zijn. Daarnaast kun je zelf de kleur en stofsoort kiezen waardoor deze parel perfect in jouw woonstijl zal passen!

Hoekbank Famanti - buttonHoekbank Famanti met ribstof - INHOUSE

4. Grijze hoekbank Carolina; ontwerp 'm zelf!

Hoekbank Carolina is met haar moderne en comfortabele uitstraling een lust voor het oog in ieder interieur. Door de vele verschillende mogelijkheden behoort ze daarnaast ook tot één van onze maatwerk toppers. Met 3 verschillende soorten zitcomfort, zit je bij Carolina altijd goed!

★ Kies je opstelling en formaat. Keuze uit vele elementen
★ Kies je materiaal. Keuze uit 250 kleuren stof- en leer
★ Kies uit 2 verschillende armleuningen
★ Kies uit 3 verschillende poten. In hout of metaal
★ Kies uit Engelse of standaard stiknaad
★ Kies uit 3 soorten zitcomfort. HR schuim met memory foam toplaag of boxspring met memory foam toplaag

Hoekbank Carolina - buttonGrijze hoekbank Carolina - INHOUSE

5. Jamaria; dé stijlvolle en comfortabele groene bank!

Hoekbank Jamaria is stijlvol, comfortabel en heerlijk groot. Dé perfecte bank voor de hele familie dus! Door de centrale poot onder de armleuningen krijgt deze bank een mooi zwevend effect. Jamaria is in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Denk hierbij aan een 3-zits bank, 2-zits bank of een geheel andere hoekopstelling dan getoond. Daarnaast kun je natuurlijk zelf de kleur en materiaalsoort uitkiezen om de bank geheel naar wens samen te stellen.

Hoekbank Jamaria - buttonGroene bank Jamaria - INHOUSE

Hulp nodig bij het uitzoeken van een nieuwe bank?

We hebben je natuurlijk al onze 5 toppers laten zien. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer banken waar je uit kunt kiezen. Vind je het lastig om de perfecte bank te vinden of samen te stellen? Geen probleem! Onze gespecialiseerde adviseurs helpen je hier graag bij. Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis interieuradvies in één van onze winkels!

Gratis interieuradvies - button