Het effect van een vloerlamp in je woonkamer alleen zichtbaar als het donker is? Nee joh! Wij zien lampen als echte smaakmakers én als dé accessoire om jouw stijl extra te benadrukken. Je kunt het zo gek maken als je wil. Wij laten je graag onze 4 tofste lampen van dit moment zien.

Glazo: stijlvol en statig

Glazo vloerlamp

Met vloerlamp Glazo in huis maak je er een stijlvol feestje van. Want als je goed kijkt (en met een kleine dosis fantasie) lijkt deze lamp haast wel te zweven als een helium ballon. Maar niets is minder waar, deze lamp staat lekker met z’n pootjes op de grond.
Zoals met een echt feestje: het wordt pas gezellig als het donker is. Door de lamp aan te zetten verandert het spiegelglas ineens, en zie je het prachtige geribbelde effect van het glas verschijnen. Door het speelse uiterlijk is deze lamp goed te combineren met hoekbank Rigas.

Lumo: organisch en wendbaar

Vloerlamp Lumo

Je woonkamer echt in de spotlight zetten? Vloerlamp Lumo is zo ontworpen dat je de verschillende lampen kunt buigen om zo de juiste belichting voor jouw woonkamer te creëren. Want liever wat meer licht naar de muur gericht? Of toch naar het plafond? Geen probleem, in een handomdraai verander je deze lamp. Past helemaal bij één van de woontrends 2023: wendbaar wonen trend.
Deze lamp is een goede match met hoekbank Jamaria, waarom? Het robuuste van hoekbank Jamaria wordt verzacht met de fijne organische uitstraling van vloerlamp Lumo.

Miria: modern en minimalistisch

Vloerlamp miria

Licht in de duisternis? Vloerlamp Miria is een onopvallende topper, maar geeft precies genoeg licht om een bepaalde hoek uit te lichten of extra licht te geven bij het lezen van een boek. Modern vormgegeven, dat past precies bij hoekbank Portila.

Plumeria: speels en eigentijds

Vloerlamp plumeria

Voor vloerlamp plumeria hoeft het niet donker te zijn om te kunnen shinen. Deze lamp staat als een sieraad in je interieur. De speelse vorm is uitstekend te combineren met hoekbank Coelo. Fun fact: deze bank heeft een hoekelement heeft een afgerond hoekelement. Hierdoor is deze bank nét even anders, een echte eyecatcher!

De speurtocht naar jouw nieuwe vloerlamp start hier

Ontbreekt het in jouw woonkamer nog aan het schitterend licht? Bekijk onze lampen collectie online of bezoek een van onze woonwinkels voor nog meer inspiratie.