Rechthoekige eettafel

Een rechthoekige tafel is de meest voorkomende vorm én het meest tijdloos. Er is veel ruimte om spullen op tafel te zetten en de tafel mooi te decoreren. Een rechthoekige tafel is tevens geschikt voor gezellige etentjes en grote gezinnen.

Rechthoekige eettafel

Ronde eettafel

Een ronde tafel geeft een speels effect, is enorm gezellig aangezien je iedereen aan kan kijken én iedereen kan gemakkelijk bij de spullen die op tafel staan. Heb je een smalle eethoek? Dan is een ronde eettafel niet geschikt en kan je beter voor een ovale eettafel gaan.

Ronde eettafel

Ovale eettafel

Wil je makkelijk zes stoelen aan de tafel kunnen zetten en zoek je een unieke oplossing? Dan is een ovale eettafel een goed idee! Deze doorbreekt de rechte lijnen in je kamer, maar is alsnog heel praktisch in te delen. Daarnaast heeft het geen scherpe hoeken en daarmee is een ovale tafel dus ideaal wanneer je een gezin hebt.

Ovale eettafel

6-hoekige eettafel

De sfeer van een ronde tafel, maar dan met zes zitplaatsen? Denk eens aan een 6-hoekige tafel. Je ziet deze (nog) niet zoveel, dus je hebt ook nog eens een uniek item!

6-hoekige eettafel