Het leven is een feestje, net als een kleurrijk interieur! Wij zijn dol op deze vrolijke woonstijl! Door kleuren te combineren zorg je voor een positief, warm en gezellig huis. Dus haal de zomer naar binnen met deze kleurrijke en expressieve woonstijl. Wij laten je onze favoriete meubels zien!

Alle kleurrijke meubels - button

4 tips voor een kleurrijk interieur

1. Gebruik warme en felle kleuren met daarbij een tegenovergestelde kleur in het kleurenpalet. Bijvoorbeeld een warme roodtint gecombineerd met azuurblauw.
2. Materialen zoals velvet zijn populair bij deze woonstijl. Voeg ook nog wat andere bijzondere structuren en materialen aan toe voor de finishing touch.
3. Plaats een aantal opvallende en kleurrijke meubels en accessoires in je woonkamer. Wees hierbij niet bang om deze te combineren met een druk behang.
4. Last but not least! Probeer out-of-the-box te denken, maar zorg ervoor dat het geen bonte kermis wordt.

5x de leukste kleurrijke banken

1. Elementenbank Bantano: volledig zelf samen te stellen

Met elementenbank Bantano kun je letterlijk alle kanten op! Dit model bestaat uit verschillende elementen die je zelf met elkaar kunt verbinden. Daarnaast is ze ook nog eens volledig zelf samen te stallen. Kies je voor een kleinere of grotere zitcombinatie of juist een andere stof of kleur? Creëer zelf de ideale plek om te ontspannen, te genieten van een gezellige filmavond of gewoon voor een heerlijke borrel!

Elementenbank Bantano - buttonKleurrijke woonstijl - elementenbank Bantano - INHOUSE

2. 3-zitsbank Sontino: geel én gezellig!

Deze okergele 3-zitsbanks is elegant, eigentijds en vooral erg vrolijk van kleur. Door de mooie belijning en het opvallende capiton stiksel op de rug is dit model een echte blikbanger in je woonkamer. De zwarte metalen V-vormige poten geven Sontino een moderne en speelse look. Wil je deze bank liever als hoekbank of juist in een andere stof of kleur? Ook dat is mogelijk!

Bank Sontino - buttonKleurrijke woonstijl - bank Sontino - INHOUSE

3. Hoekbank Delora: een knuffelzachte en vrolijke familiebank

Deze kleurrijke hoekbank is uitgevoerd met een zachte en fijne velvetstof. Door de grote en diepere elementen krijgt Delora een oversized look. Hierdoor zal ze een echte eye-catcher in jouw kleurrijke living zijn! De getoonde uitvoering is snel leverbaar, hierdoor kun je extra snel genieten van deze parel.

Hoekbank Delora - buttonKleurrijke woonstijl - hoekbank Delora - INHOUSE

4. Hoekbank Jamaria: groen, groot én stijlvol!

Model Jamaria is een stijlvolle en vrolijke bank om te zien. Door de centrale poten onder de armleuningen krijgt ze een mooi zwevend effect. Je kunt Jamaria in verschillende opstellingen, kleuren en materiaalsoorten verkrijgen. Daardoor zal ze altijd perfect in ieder interieur passen!

Hoekbank Jamaria - buttonKleurrijke woonstijl - hoekbank Jamaria - INHOUSE

5. Hoekbank Moritia: kleurrijk relaxen

Deze okergele hoekbank zit heerlijk én past helemaal in het plaatje van een kleurrijke woonstijl. Door het opvallende capiton stiksel op de rug is model Moritia een échte blikvanger in je woonkamer. Heb je liever een andere stof, kleur of opstelling? Geen probleem!

Hoekbank Moritia - buttonKleurrijke woonstijl - hoekbank Moritia - INHOUSE

Maak je kleurrijke interieur af met gedurfde accessoires

Voeg lekker veel kleur toe met accessoires! Items zoals kandelaars, kaarsen, vazen en schilderijen met opvallende kleuren en vormen zijn een leuke manier om je interieur op te vrolijken. Bovendien zijn veel van deze accessoires ook nog eens praktisch en zorgen ze voor een gezellige en positieve sfeer in huis!

accessoires - button

Wil je nog meer inspiratie

We hebben je natuurlijk al een aantal van onze favoriete kleurrijke en vrolijke meubels laten zien. Maar er zijn nog veel meer meubels waar je uit kunt kiezen bij deze woonstijl. Vind je het lastig om deze stijl toe te passen in je huidige interieur? Geen probleem! Onze gespecialiseerde adviseurs helpen je hier graag bij. Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis interieuradvies in één van onze winkels!

gratis interieuradvies - button