Wij zijn dol op landelijk wonen en daar hoef je echt geen oude boerderij voor te hebben. Door het gebruik van lichte en natuurlijke tinten in combinatie met hout en robuuste, maar zachte meubels creëer je warmte en gezelligheid. Landelijk wonen, maar dan vertaald naar je eigen interieur. Wij laten je zien waarom deze woonstijl zo populair is en showen onze favoriete meubels!

Alle landelijke meubels - button

4 redenen waarom een landelijke woonstijl zo populair is

1. Landelijke meubels zorgen voor een gezellige en huiselijke uitstraling
2. Met natuurlijke materialen zoals hout, steen, leer, wol en katoen haal je rust en sfeer in huis
3. Lichte en natuurlijke tinten zoals taupe, lichtbruin, wit, grijs en aardetinten zijn makkelijk met elkaar te combineren
4. Een landelijke stijl is tijdloos en erg gemakkelijk toe te passen in ieder interieur

Top 5 meubels met een landelijke stijl

1. Hoekbank Famanti: dé echte familiebank!

Hoekbank Famanti heeft een heerlijk zitcomfort en is uitgevoerd met een zijde zachte microvezelstof. De brede rib is dé trend van dit moment en geeft de bank een erg aantrekkelijke uitstraling. Door de grote en diepe elementen krijgt dit model een oversized look. Bij hoekbank Famanti is er een uitgebreide keuze in elementen, maar ook verschillende stofsoorten en kleuren zijn mogelijk!

Hoekbank Famanti - button

Hoekbank Famanti - INHOUSE

2. Hoekbank Ampara: landelijk en eigentijds!

Hoekbank Ampara is voorzien van een kenmerkende teruggetrokken naad in de rugkussens en zwarte metalen poten, wat zorgt voor een landelijke uitstraling. Heb je geen plaats voor een hoekbank? Geen probleem! Model Ampara is ook verkrijgbaar als 2-zitsbank, 2,5-zitsbank of 3-zitsbank. Daarnaast is deze bank in meerdere kleuren en stofsoorten te verkrijgen, waardoor ze helemaal naar jouw smaak gemaakt kan worden.

Hoekbank Ampara - buttonHoekbank Ampara - INHOUSE

3. Hoekbank Comiso: heerlijk comfortabel!

Deze beige kleurige hoekbank heeft een wat zachter zitcomfort waardoor je er heerlijk in kan loungen. De combinatie van kleur, materiaal en de brede houten poten zorgt voor de landelijke uitstraling. Daarnaast is deze bank niet alleen een plaatje om te zien, hij zit ook nog eens heerlijk. Wil je hoekbank Comiso liever in een andere kleur en ander soort materiaal, geen probleem! De keuze is reuze!

Hoekbank Comiso - buttonHoekbank Comiso - INHOUSE

4. Eettafel Gardo: landelijk en stoer!

Deze eikenhouten eettafel met een boomstamblad is dé perfecte eettafel voor in een landelijk interieur. De tafel heeft een stoer en robuust uiterlijk en is makkelijk te combineren met verschillende soorten eetkamerstoelen. Door middel van een eenvoudig stappenplan stel je jouw ideale Gardo eettafel samen. Je kunt hierbij de bladvorm, bladmaat, houtsoort, gewenste kleur en onderstel zelf kiezen. Er is dus altijd wel een Gardo eettafel die volledig aan jouw wensen voldoet!

Eettafel Gardo - buttonEettafel Gardo - INHOUSE

5. Fauteuil Landa: eigentijds ontspannen!

Door het relaxte uiterlijk van fauteuil Landa past ze in ieder interieur, zo ook in een landelijk. Deze fauteuil is uitgevoerd in de beige stof Miami, een stof die heerlijk zacht aanvoelt. Je kunt Landa ook in een andere kleur of stofsoort bestellen, zodat ze helemaal in jouw interieur past.

Fauteuil Landa - button

Fauteuil Landa - INHOUSE

Kies mooie accessoires voor de finishing touch

In een landelijke woonstijl wordt veel gebruik gemaakt van gezellige accessoires. Hierdoor creëer je de gezellige en knusse sfeer! Denk hierbij aan houten bijzettafeltjes, warme en zachte vloerkleden, rieten manden en gedroogde bloemen of takken in grote vazen. En wat natuurlijk ook niet mag ontbreken zijn kaarsen, die maken het knusse en landelijke interieur namelijk helemaal af!

Alle accessoires van INHOUSE - button

Wil je nog meer inspiratie?

We hebben je natuurlijk al een aantal van onze favoriete landelijke meubels laten zien. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer meubels waar je uit kunt kiezen bij deze woonstijl. Vind je het lastig om deze stijl toe te passen in je huidige interieur? Geen probleem! Onze gespecialiseerde adviseurs helpen je hier graag bij. Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis interieuradvies in één van onze winkels!

Alle landelijke meubels - button