Wij zijn gek op een strak en modern interieur! Deze eenvoudige, rustige en overzichtelijke woonstijl is al een lange tijd erg populair. De stijl verandert door de jaren heen continue mee met de allerlaatste trends, maar blijft toch altijd herkenbaar door bepaalde details: strakke lijnen, rechte hoeken, de basiskleuren zwart, wit, beige en grijs én materialen als chroom en RVS. Wij laten je zien waarom wij dol zijn op deze woonstijl en tonen je onze favoriete meubels!

Alle moderne meubels - button

5 tips voor een modern interieur

1. Gebruik basiskleuren zoals wit, zwart, grijs of beige en kies daarbij voor de balans een accentkleur die je bijvoorbeeld terug laat komen in een fauteuil of accessoires.
2. Chroom, RVS, hoogglans lak, glas, kunststof, leer en donker hout zijn materialen die vaak voorkomen in een strakke woonstijl.
3. Bij een modern interieur gaat de aandacht vaak naar grote royale meubels, kubistische vormen, strakke lijnen en kunstige designs. Hierdoor voelt de omgeving ruimtelijk aan.
4. Houten details zorgen ervoor dat je interieur toch een warme en sfeervolle uitstraling krijgt. Denk hierbij aan een houten vloer, houten kast of een houten tafel.
5. Less is more! Probeer het gebruik van veel accessoires en decoratie te minimaliseren, hierdoor zal het geheel rustig en ruimtelijk ogen.

Top 5 meubels voor in een modern interieur

1. Hoekbank Virgio: strakke en kubistische uitstraling

Deze moderne hoekbank is een echte eye-catcher en leent zich perfect voor in een modern interieur! De zwarte metalen sledepoten en de rechte armleuningen zorgen voor een strakke en kubistische uitstraling. Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere variant of juist een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

Meer over Virgio - buttonModern interieur - Hoekbank Virgio - INHOUSE

2. Eetkamerstoel Linna: modern én elegant

Armstoel Linna is uitgevoerd in een trendy bouclé, een mooi zwart metalen frame, elegante armleuning en een mooie bies rondom. Naast een moderne look, zit ze ook nog eens heerlijk! Combineer Linna met een mooie strakke tafel zoals Canarias en je eethoek is helemaal af. Daarnaast is ze ook nog eens in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen, waardoor ze altijd in je moderne interieur past!

Meer over Linna - buttonModern wonen - Eetkamerstoel Linna en tafel Canarias - INHOUSE

3. Eettafel Taranto: dé tafel met 1001 mogelijkheden

Eettafel Taranto is volledig zelf samen te stellen. Of je nou kiest voor een recht blad, boomstam blad of een ovaal blad gecombineerd met een U-poot, X-poot of spinpoot, het kan allemaal met dit model! Door het gebruik van rustiek en massief eikenhout en de speciale afwerking krijgt het tafelblad een modern karakter. Plaats nog een aantal mooie eetkamerstoelen zoals Mento aan de tafel en je kunt heerlijk genieten!

Meer over Taranto - buttonModern wonen - Eettafel Taranto en eetkamerstoel Mento - INHOUSE

4. Fauteuil Liberta: modern, robuust én trendy

Deze trendy fauteuil in velvet stof past in veel verschillende woonstijlen. Door de opvallende en robuuste uitstraling is ze zeker ook geschikt om in een modern interieur te plaatsen. Je kunt Liberta in verschillende stofsoorten en kleuren verkrijgen. Kies bijvoorbeeld voor een leren uitvoering in een felle kleur voor een totaal andere look!

Meer over Liberta - button

Modern interieur - Fauteuil Liberta - INHOUSE

5. Opbergkast Verdo: een echte eye-catcher

Opbergkast Verdo springt meteen in het oog door de mooie vormgeving. De combinatie van de zwarte structuurlak en de matlak in kwartskrijs zorgen voor een frisse, moderne en eigentijdse look. Naast de opbergkast is Verdo ook te verkrijgen als dressoir, eettafel, vitrinekast, wand- en TV-meubel én in verschillende kleurcombinaties. Zo is er altijd wel een combinatie die aansluit bij jouw stijl!

Meer over Verdo - button

Modern interieur - Opbergkast Verdo - INHOUSE

Less is more! Minimaliseer in accessoires

In een strak en modern interieur is het gebruik van veel tierelantijntjes overbodig. Je kunt er wél voor kiezen om een aantal grote of opvallende items te plaatsen. Denk hierbij aan een groot vloerkleed, een designachtige tafellamp of een mooie vaas. Maar less is more! Dus probeer de ruimte lekker simpel en minimalistisch te houden!

Alle accessoires - INHOUSE

Wil je nog meer inspiratie?

We hebben je natuurlijk al een aantal van onze favoriete strakke en moderne meubels laten zien. Maar er zijn nog veel meer meubels waar je uit kunt kiezen bij deze woonstijl. Vind je het lastig om deze stijl toe te passen in je huidige interieur? Geen probleem! Onze gespecialiseerde adviseurs helpen je hier graag bij. Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis interieuradvies in één van onze winkels!

Alle moderne meubels - button