Wij zijn in love met deze woonstijl! Door het gebruik van zachte en natuurlijke tinten in combinatie met organische vormen en knuffelbare texturen creëer je een speels, knus en sfeervol interieur. Deze woonstijl is niet voor niks zo populair. Wij laten je zien waarom en showen onze favoriete meubels!

Organische meubels - INHOUSE 

6 redenen waarom organische meubels populair zijn

1. Organische vormen zijn geïnspireerd op de natuur en kunnen daarom helpen om een gevoel van rust in een ruimte te creëren. 
2. Meubels met organische vormen zorgen ervoor dat de ruimte een meer open en luchtige uitstraling krijgt.
3. Organische meubels kunnen vaak op verschillende manier gecombineerd en geplaatst worden in een ruimte, waardoor ze flexibel en veelzijdig zijn in gebruik.
4. Rechte lijnen worden doorbroken waardoor er een speelse, warme en sfeervolle look ontstaat.
5. De aaibare materialen, organische vormen en zachte lijnen creëren een veilig en comfortabel gevoel. Tijd om te cocoonen!
6. Meubels met organische vormen hebben vaak een uniek en interessant ontwerp dat zich onderscheidt van standaard meubels. 

Top 5 meubels met organische vormen

1. Hoekbank Harina: een unieke verschijning!

Met haar ronde vormen is hoekbank Harina een unieke verschijning in je woonkamer. Deze bank is uitgevoerd met een zachte groene stof en nodigt erg uit om heerlijk op te relaxen na een drukke dag. Ben jij ook helemaal weg van deze bank, maar heb je liever een kleinere of grotere zitcombinatie, een andere kleur of een andere stof? Het is allemaal mogelijk!

Hoekbank Harina - button

Organische bank Parosa - INHOUSE

2. Hoekbank Parosa: dé familiebank met eindeloze mogelijkheden!

Model Parosa is uitgevoerd in een zachte bouclé stof en heeft prachtige ronde lijnen die je interieur een vriendelijke uitstraling geven. Door de organische vormen leent hoekbank Parosa zich perfect om vrijstaand in je woonkamer te plaatsen. Wil je toch liever rechthoekige vormen? Dat kan ook! 

Hoekbank Parosa - button

Organische bank Parosa - INHOUSE

3. Eettafel Selectio: heerlijk tafelen!

Selectio is dé ideale tafel waar je met 6 tot 8 personen heerlijk aan kunt tafelen. Het massieve eikenhouten ovale blad zorgt voor een speelse look én meer loopruimte. De combinatie met de zwart metalen vlinderpoot geeft de tafel een moderne uitstraling. In onze winkel kun je kiezen uit verschillende bladen, onderstellen, randafwerkingen en kleuren. Zo stel je altijd je perfecte eettafel samen!

Eettafel Selectio - Button

Organische eettafel Selectio - INHOUSE

4. Fauteuil Chakani: trendy, draaibaar én comfortabel!

Fauteuil Chakani is voorzien van een 360 graden draaibare voet en is uitgevoerd in de trendy bouclé stof Now or Never. Of het nu gaat om een gezellig hoekje in de woonkamer, een knusse leeshoek of een stijlvolle kantoorruimte, deze fauteuil past perfect in elke omgeving. Heb je liever een vaste voet onder deze fauteuil? Ook dat is mogelijk! Deze parel steelt gegarandeerd de show in je woonkamer!

Fauteuil Chakani - button

Organische fauteuil Chakani - INHOUSE

5. Eetbank Bianta: nóg gezelliger tafelen!

Eetbank Bianta is voorzien van HR-schuim wat zeer veerkrachtig is en daardoor een hoog zitcomfort biedt. Deze sfeervolle eetbank leent zich perfect voor een avondje gezellig tafelen met vrienden, een heerlijk etentje met familie of gewoon om een lekker boek te lezen. Je kunt kiezen uit veel verschillende maten en stofsoorten. Zo creëer je altijd de eetbank die perfect bij jouw eettafel en gezinssituatie past!

Eetbank Bianta - button

Organische eetbank Bianta - INHOUSE

Kies bijpassende accessoires

Last but not least, accessoires! Door te kiezen voor items met lichte tinten, natuurlijke materialen en ronde vormen creëer je rust en eenheid in je interieur. Denk hierbij aan een groot rond vloerkleed, salontafeltjes met organische vormen, aardewerk kandelaren en aaibare kussentjes. Deze items maken de trend helemaal compleet!

Wil je nog meer inspiratie?

We hebben je natuurlijk al een aantal van onze favoriete organische meubels laten zien. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer meubels waar je uit kunt kiezen bij deze woonstijl. Vind je het lastig om deze woonstijl toe te passen in je huidige interieur? Geen probleem! Onze gespecialiseerde adviseurs helpen je hier graag bij. Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis interieuradvies in één van onze winkels!

Organische meubels - INHOUSE