Eetkamerstoelen kopen

Heb jij dat ook, dat jouw werkplek op kantoor “saai” is ingericht? Veel mensen hebben dit, maar het is wel de plek waar we ons geld verdienen. Het thuiswerken is in opkomst in Nederland, dit betekend dat steeds meer mensen vanuit huis gaan werken. Voor het welzijn en de productiviteit is het prettig als je jezelf prettig voelt in je eigen werkkamer.

Niet alleen voor mensen die voor een baas werken, maar ook voor mensen met een eigen bedrijf hebben een werkplek ingericht thuis. Maar hoe kunnen ondernemers en thuiswerkers voor een zo fijn mogelijk werkplek zorgen?

Werkplek

Zorg voor daglicht

Daglicht is een belangrijke factor in het dagelijks leven. Ieder mens heeft daglicht nodig. Zorg dus dat je voldoende daglicht in je werkkamer hebt. Hiermee zal je productiviteit worden verhoogd. Het is dan ook raadzaam dat je in ieder geval één raam in de kamer hebt, en als deze dan ook nog open kan is het helemaal top!

Opgeruimd staat netjes

Wie werkt er nou niet prettiger in een nette, opgeruimde omgeving? Zorg er daarom voor dat jouw werkplek strak is, maar ook zeker strak blijft. Mocht je veel papier gebruiken; stop deze dan in mappen. Heb je afval? Misschien wel vanzelfsprekend, maar gooi het direct in de afvalbak. Een opgeruimd kantoor werkt zoveel fijner dan een kantoor waarin het een puinhoop is. Je kan bovendien sneller de juiste dingen vinden, want je weet tenslotte exact waar alles ligt ;-)

Maak je kamer persoonlijk

Loop een willekeurig kantoorpand binnen en je zult zien dat elk bureau anders is. Iedereen heeft wel iets persoonlijks op het bureau staan. Dit is niet voor niets, want iedereen wil zichzelf graag thuis voelen op zijn/haar werkplek. Dit geldt dus ook voor je werkplek thuis. Je eigen werkkamer kun je juist erg persoonlijk maken, doe dit ook zeker. Hang mooie foto’s of quotes op die jou inspireren. Op deze manier is je werkplek persoonlijk en dit zorgt weer voor een betere productiviteit.

Werkplek

Bereikbaarheid

Thuiswerken betekend ook dat je niet even kunt binnenlopen bij je collega’s en zij ook niet bij jou. Het is daarom extra belangrijk dat je goed te bereiken bent. Zorgt dat je werkplek een uitmuntende verbinding heeft met je telefoon. Ook is het belangrijk dat je er een goede internetverbinding hebt. Je kunt hiervoor nog steeds het beste gebruik maken van de ouderwetse internetkabel die je rechtstreeks in je computer/laptop aansluit.

Werkplek