Sfeer in huis!

16-08-2018 10:42

Sfeer in huis!!

Woonaccessoires zijn de finishing touch van je interieur. Zo breng je sfeer en persoonlijkheid aan in je huis. We geven je een aantal tips om je accessoires het beste tot hun recht te laten komen!

Vazen

Een vaas met bloemen zorgt voor een levendig interieur. Je kunt kiezen voor één grote vaas met een mooi boeket of voor enkele kleine vaasjes met daarin een of twee bloemen. Groepeer kleine vaasjes altijd bij elkaar voor een mooie eenheid. Het is leuk om hoge en lage vaasjes af te wisselen voor een speels effect.

Kandelaars

Bij deze woonaccessoires geldt ook: groeperen is een must. Maak hoekjes in huis waar je waxinelichthouders en kandelaars met elkaar combineert. Kaarslicht is heel sfeervol en maakt van je huis een gezellige plek waar het heerlijk cocoonen is.

Kussens

Kussens maken een bank helemaal af. Zo kun je kleur aanbrengen in je interieur. Zorg dat de kleuren uit je kussens op andere plekken in je interieur terugkomen voor een mooie eenheid. Verspreid de kussens op een nonchalante manier over je bank.

Bijzettafels

Van bijzettafels kun je er nooit genoeg hebben. Leuk om een stapel tijdschriften mooi op neer te leggen of gebruik het als plek voor een glas wijn en hapjes. Twee of drie bijzettafels in verschillende hoogtes kun je combineren tot één grote salontafel bij een bank.